OH NOO !

Ojsan, min piercing boll/kula (den som håller fast piercingen & alltså inte prydnaden) Har på något sätt och vis vid någon tidpunkt skruvat av sig själv och ramlat av, så jag måste köpa ny! Annars kan det bli infekterat, bajs också! Ska snart visa mamma så hon ger mig lite cash så jag kan köpa en ny, hehe.


Anonym om sover hos pappa ikväll?:
NMåste du härma mig med min stilen_?:@
IP: (jag e snäll & visar inte)

SVAR:
Ursäkta? Kan du vara snäll och berätta med vad  & hur jag härmar dig ? Om du hade varit smart så hade du skrivit ditt namn eller bloggadress så jag vet vem du är & så jag kan sluta härma dig ( om jag nu gjorde det?!) Men du är ju korkad & absolut inte smart, det är bara att inse. Så snorunge, tänk efter innan du skriver något för jag kan ju varken börja eller sluta "härma" dig om jag inte vet vem du är, har jag rätt eller fel? Känn på den du, snorunge! (-.-)
Puss på dig från din favorit bitch!

Waow, it just feels so good!

dagens update.

Hej & förlåt.

Har inte skrivit något inlägg idag så ber om ursäkt för en usel uppdatering, men känner inte för att skriva något på morgonen/dagen. Jag kanske gör så att jag skriver på kvällen istället. Iallfall så har dagen varit helt OK! Åkte in till stan idag vid 12 tiden, där köpte jag ögonfransböjare, hårspännen och en massa tofsar. Jag var i grovt behov av det!
Vid tre tiden var Lillis hemma hos mig, kvart i fyra tog vi till busshållplatsen för att ta bussen & åkte hem till min moster. Där var vi till halv 6 eller 6 tror jag.
Ni anar inte vad som hände när vi skulle på bussen'!
Jag orkar inte skriva men om Lillis kommer hit imorn ska jag låta henne skriva ner allt. Det handlade iallfall om att vi blev utkastade ur bussen & då vi ringde kundservice för att klaga, busschuaffören ska få skit! Jag bryr mig inte, han ska få så  mycket skit han kan ta emot. NU är jag okänslig but i dont giva a shit. Världens mest otrevliga person...
Vi tog nästa buss, efter att ha stått mitt på gatan & dansat som galningar, vi gck av i HB och mötte upp Elias. Vi gick hem till mig sen stack vi till prisXtra, vi köpte chips och popcorn. Nu har dem stuckit så jag sitter här och lyssnar på musik, mysigt haha !

Nåja ska svara på era kommentarer snart, sen skriver jag ett till inlägg. Eller tvärtom. Skitsamma, ha det bra!


WAOW WAOW WAOW

DEt kanske ite syns på bilden men i verkligheten ser man att det är en rosett! :D
Det var lite svårt att göra den med mitt korta, uppklippta hår men det funkade med löshåret på.
Frisyren i sgi var lätt, man behöver bara lite styrka i armarna haha, jag ser jättegullig ut i rosett ! :D


Mina nya naglar



Jag ska köpa en ny färg också men jag säger inte vad jag ska göra för dekoration för en viss person kommer ju kopiera mig och Lillis då..SUCK!


Lillis gästbloggar ,Busrigning

Hej Lillis gästblogar! :)

Jag ska börja med vad som hände när jag på morgonen kom hem till Sophia, typ kl 1 . Morgon för mig!
Ja.. hon sa redan i telefon att hon höll på att göra ris, sedan när jag kom upp satt vi i hennes rum och skojade tills BRANDLARMET började tjuta!! Sophia rusar som en idiot till köket, jag står och garvar och  vipps är hela lägenheten fylld med rök!
Mitt hår luktar fortfarande.. jag är seriös!
Som tur var började det inte brinna.. utan kastrullen blev bara helt svart.. hehe

BUSRIGNINGEN:

Moving on, Senare stack jag hem för att hämta lite grejer, Sedan när jag kom tillbaka skulle jag ensam, sticka till prisextra och köpa öl (godis) haha men när jag var påväg ut genom dörren Ringde det någon!
Ja.. det var någon som hade ringt för några dagar sedan från "Vårdscentralen" (busringa) Nu var det samma röst som ringde fån "någon ställe som jag inte kom ihåg" och hon ville stäla några frågor!  Jag lovar att jag och Sophia höll på att skratta ihjäl oss! Den bästa busrigningen på länge!!
Vi skrattade pga. att det är otroligt patetiskt att busringa,
Jag menar kom igen! Det gjorde jag för 2 år sedan!
Och sen skattade vi för att hon var såå jävla rolig!! Eller vi dissade henne så hårt och drog massor med skämt om hennes frågor så VI började garva!
Sen sa hon att VI var patetiska HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH DET ÄR FAN HON SOM "RINGDE FRÅN VÅRDCENTRALEN" HAHAHAHAHAHAHAH HAHA..Patetiska tönt!
 Det var verkligen skit kul! Fast sen la hon på :/ tråkigt värre men det var kul så länge det varade :-) Ring gärna igen!


Jag ska sova hos sophia idag , min pappa är på fest så det är bra B-)

Ni får ha en skit bra kväll, eller det som är kvar av kvällen !

//Lillis


ingen blogglust

Hej igen!

Har ingen lust att gå ut ikväll, vet inte varför men har ingen lust alls!
Känner mig trött & sjuk. Jag ska stanna här hemma och titta på tv med Lillis eller sitta vid datorn helt enkelt. Har inte så mycket blogglust, dels för att jag inte har något speciellt att skriva om men också för att jag är trött, men jag kan  lova att jag skriver ett inlägg till idag, minst! Senare ikväll ska Mariam ringa, då kommer vi snacka lite & vara sociala, precis som igår natt, HAHA. till nuläget igen: Lillis stack precis till risextra ensam för att köpa godis & munkar, tack Lillis för att du inte tvinga mig, love you. Känner mig lite deppig ska avsluta det hät inlägget, skriver något igen snart.

Ha det bra!


igen rubrik

Tjena!
Jag kom hem för kanske 5 minuter sen, åkte hem från pappas lägenhet för att min mobil var jättenära döden p.g. a batteribrist. Kan inte nå någon utan den så det blev ett måste att komma åka hit

Gårdagens:
Var hemma hos Lillis, vid 4 satte vi på filmen : Säg att du älskar mig.
Vi slökollada lite på den men pratade mest, är vi hade sett halva filmen kom två kompisar dit så vi fortsatte kolla på filmen, fast dem pratade och störde ganka så mycket. När filmen var slut gick vi upp till Lillis rum., där var vi en stund och prata och kramades HAHA! När Lillis pappa kom hem stack killarna så i sa hejdå. Jag & Lillis käkade en stund efter, jag älskar hennes pappa mat, det är fan asgott! Jag hade iallfall askul med Lillis :D


Jag tycker filmen var dålig & dem flesta var dåliga på att spela den roll dem hade..

.


 

Ännu en video + några bilder!

Här kommer de super roliga bilderna! xD













Och Videon!



HAHAHAHAHAHAHAHA  :')

xoxo


hemma hos lillis- HAHA!

Hej små änglar!


Jag sitter här i Lillis damp-stora villa & snackar skit med henne. oh gud!
Vi har så mycket att snacka om och dampa på, hihi!
Nej gosh nu låter jag som en bitch, haha maybe i am men vi har faktiskt lite damp på en tjej, hon leker/tror att hon är känd och är wannabe kissie?

well well, btw varför är ni så dåliga på att kommentera? Nu kanske ni har något kul att se på medans ni tänker ut ett svar på min fråga. Ni kanske vill se fler videosar när ni ser den här roliga?

Omg, skratt-tårar höll på att rinna nerför mina tårar, garva nästan ihjäl mig som ni ser eftersom jag redan garvar innan videon börjar.


videoblogg?

Måste klä på mig, ska hem till Lillis snart. Vi ska kanske göra ett videoinlägg.
Tycker ni att jag ska börja ggöra videoinlägg? Skriv en kommentar

Mariam<3

Jag gjorde världens kungligaste bilder nyss, kolla på den här tex!
Ska försöka göra en finare imorgon men nu är jag trött så ska sova ut.
Godnatt!

 


awesomeness?

Pappa ringde precis, han kunde inte komma & hämta mig idag, bilen hade krånglat och den har nu motorstopp någonstans i ingenstans eller något. Får väl stanna kvar här hemma hos mamma istället. Sover kanske hos pappa imorn istället. Nu ska jag logga in på Spotify och lyssna på riktigt skön musik.

Jag tycker att jag är awesome på att uppdatera, eller att jag har blivit awesome på att uppdatera. Jag gör väl minst 2-3 inlägg per dag om jag nu har rätt. Idag har jag gjort fler än tre, det vet jag! 

Ha det bra!


sover hos pappa ikväll?

Ska kanske sova hos pappa idag, lillis kanske följer med. Har lite saker att packa om jag nu ska sova hos pappa. Ska tänka på saken, om jag sover hos honom så blir det inga fler inlägg.

KYSS

Mamma älskar mig!

Bortsett från att jag gick på toa för att kissa kom jag precis hem. Jag har varit i Solna och Kista med mamma och min lillebror. I solna träffa jag på Jovana & Elin i min klass, jag hälsade sen gick jag vidare för att träffa mamma. Tanken var att jag skulle möta upp henne för att käka ute men det var fullproppat i Solna för att det skulle spelas eller det hade varit en match så det var ju fullt med supportrar där äkta kalabalik! Vid donken träffade jag iallfall på Elias, Alex och Emma, Alex girlfriend. Jag hälsade på dem & stod kvar och prata en liten stund medan  mamma väntade. Mamma och jag åkte till Kista istället och där bestämde jag att jag ville äta på BK, mumma! Vi åt och sen gick vi runt i affärer och jag köpte en mascara, fiberwig you know.. Ganska konstigt för jag använder ju inte smink men jag köpte den iallfall haha, juste i solna köpte jag nån mandelolja som är bra för ögonfransarna.




kolla, kolla, kolla

Lillis och jag i bassängen i badhuset! Lillis blev as usual sexy. Btw man ser min navelpiercing :)


we are- ana

Minns ni den här låten, någon som gillade den??
Jag själv tycker den är asbra, tack Johan för att du påminde mig om den!





bildbomb

David och jag HAHA



David och jag igen !



Tråkig spanska lektion...



Kondom påfyllning på kvällis



KUNGLIG pankaka, made by : Andre oc.h Sophia (moi)'



Maries sko med min sko, wie converse ! :D



Mariam blev sexig på skolfotot!
Vrid på huvudet!


Promenad hem till pappa, tycker om bilden :)




Så det var lite bilder jag har tagit den här månaden,dem kunde ha kommit upp tidigare men min datorn fuckar upp sig när jag vill ladda över bilder och min brorsa har alltid den jag skriver på nu. Sen handlar det också om tid och lust, ni vet jag har ju skola och fritid och eftersom det här tar lite tid så orkar jaginte alltid. Hade tänkt ladda upp jättemånga bilder men dem ser annorlunda ut på datorn, sämre.Men enjoy haha.


Godmorgon

Vaknade av att min mobil vibrerade under min kudde, det var Anti som ringde. Men det var för nästan en timme sen. Just nu snackar jag med henne på msn. Jag är halvt död. Funderar på att ladda upp bilder från min mobil till datrn och sen ladda upp  några här på bloggen... Nu kan jag iallfall ta den andra datorn för min brorsa är på väg till Korsö.

När vaknade ni :)


DAMP DAMP DAMP

Lillis stack precis. Just nu kÄnner jag att ett dampanfall är på väg. Min ebuddy som jag har på min Ipod fungerar inte, vilket leder till att jag måste logga in på datorn och de tycker jag är störande. Ni vet när någon skriver och så blir rutan orange och det piper och blablabla. Nu har MSN försvunnit från datorn. Jag är riktigt riktigt nära en damp attack nuu alltså

bajsinlägg

Har märkt att jag inte har uppdaterat så särskilt bra de här två sista dagarna. Men det är ju faktiskt lov och jag njuter av det. Ingen skola så jag är ute med miina vänner istället. Iallfall Jag hade askul i simhallen med Lillis, jag tror vi badade i hela 3 timmar, hehe vi lekte på en hinderbana mitt i bassängen, fightades med gummi krokodiler, hoppade från "trampolinerna" och Lillis fick såklart sina cp-ryck men det löste sig.. Juste vi dök efter rinngar också, shit vi låter ju som barnrumpor här. Råka mig lite men som tur var fanns bara gubbar och småbarn där så skämdes inte. Lillis hade med sig sin undervattenskamera och vi tog massor med fail bilder men jag lyckades filma asbra när Lillis simmade under vattnet, tyvärr var personalen där supuppor så dem sa åt oss att lägga undan kameran fast vi sket såklart i vad dem sa och vi fortsatte filma och ta bilder hehe. Men sen kom en läskig gubbe som jobba där och sa åt oss på skarpen så vi la undan den... :(
Jag vet inte om vi kommer lägga upp videon eller bilderna men vi ska iallfall till Vasalundshallen och bada där för där får man ta bilder. Någon gång.


Varsågoda ännu ett bajsinlägg. NJUT!


nu drar vi iväg- outfit & facelook

Upp upp och iväg!
HAHA



Haha skitbra bild på facelook huh? (-.-)

ingen rubrik

Brorsan har precis stuckit till gymmet. Jag ska till simhallen med Lillis snart. Jag måste bra packa ner lite saker..Tog nyss hand om Rodrigo, fast på det virtuella viset, stackarn är sjuk . Har jättemycket blogg lust men jag har bara inget att skriva. Bajs. Nu är Lillis här, dags att börja packa.

hallå

Godmorgon!

Vaknade för kanske en halvtimme sedan. Min lillebror ville inte till dagis så han försökte protestera. Självklart drabbar det mig vilket leder till att jag vaknar och inte kan somna om. Jag orkade inte skriva ett inlägg igår när jag kom hem, orkade inte. Jag var asatrött. Jag var med Mariam det var trevligt, har inte träffat henne sen i fredags hihi. Vi hade inget att göra så vi satte os på bussen  och åkte till Kungshamra för att kolla till ungdomsgården som finns där(?) men vi tog fel väg och vi ville inte missa bussen tillbaka så vi sket i det fullständigt.. .
Jag har inget vettigt at skriva så bajs på mig & hejdå fifän!

godmorgon!

Goodmorning!
Hur är det, har ni sovit bra, drömt sött?
Vad trevlig jag är :)
Anyway, vaknade ungefär vid halv 10 läste lite sms jag hade fått under natten. Svarade inte på ett enda haha!
Men jag ringde Mariam för kanske 10 minuter sen, jag tror att det är bestämt att vi sa göra något idag. Dock väckte jag henne så hon lät lite drogad och borta. Hon hör av sig snart. Hoppas jag?

Det är söndag, det är därför...

Känner mig fett rastlös. Vet inte vad jag ska göra. Har absolut ingenting att göra. Har redan gjort allt som går att göra när man är hemma. Jag har redan haft en inpackning i håret, ansiktsmask och målat naglarna. Tycker jag har tagit enorma steg, med det menar jag alltså att jag bara blir mer "tjejig" för var dag som går. Har jag rätt?
Jaja bajs på det, har inget att göra just nu. Vad mer kan jag göra hemma? har redan vant mig vid att inte kolla på tv så har ingen lust att göra  det. Datorn är på nästan hela tiden men hur kul är det? På en skala från 1 till 10 måste jag faktiskt välja 7, tror jag. Att skriva ett inlägg är fakiskt ganska så underhållande, haha. Lyssna på musik är ju inte en dum ide.
Funderar starkt på att börja tröstäta lite varje kväll, bara för att jag har så tråkigt om kvällarna. Vad tycker ni, är det en bra ide? Sätta sig på stolen mittemot datorskärmen med 5 munkar, tre cola flaskor och två chipspåsar i handen. Låter ju jätte mysigt huh? Kanske dags att börja med det. Undrar hur det skulle sluta. Kanske tre månader senare, 15 kilo tyngre och 4 michelindäck på magen? Stå på vågen medan man drar på fläsket samtidigt som man gråter av sorg för den dramatiska vikt-uppgången. Sedan börja med 100 situps om dagen och lite yogaövningar. Sedan skulle man tröttna och då slutar man.

OJOJ, nu ska jag sluta skriva skit. Tankar som passerar i mitt huvud stannar inte alltid där. Sorgligt nog. Tyvärr!
Nu ska jag försöka göra en ny header. Finns det någon som vill göra en åt mig? :D

2 bilder jag bjuder på

Detta är två bilder från i fredags. Hittade dem på Rodrigos facebook där det också finns fler men det är dem här jag bjuder på.

fem höga personer


Två höga personer, boder och syster haha!


ändrade planer ledde till..?

Ja, det blev ändrade planer, så vi åkte inte in till stan men till Järfälla. Men jag köpte ett par svarta uggs, har precis kommit hem från en kort "invigningsrunda". Jag stannar hemma ikväll. Gör säkert något imorn istället.

Dem är jättesköna och varma! :)
Mysigt värre.



outfit



Behövs det några ord, älskar mina rosa converse

stan

hejhej!

Vi somnade vid 3 tror jag, vi vaknade ungefär vid 9. Alltså inte mycket till sömn.
Men jag har inte så mycket tid eller lust att blogga idag..
Vi får se om jag har mest lust senare när jag kommer hem från stan. Nu ska jag börja fixa mig.
Ska bara fixa en snabb bild på min outfit.
Ha det bra.


Xoxo /bitch!

KYSS

¨Ta åt dig DU som känner för det!

Hej!Lillis gästbloggar ! 
Något som börjar gå mig på närverna är COPYCATS! Seriöst! Det började med ett par uggs, men det är bara skor. det är inte så farligt eftersom jag redan har sett uggs på ett flertal personer tidigare...
Men hur länge har jag inte sagt att jag ska köpa "nörd-glasögon" för att jag ska klä ut mig till tönt en eller 2 dagar och nu ska en person också ha några! Visst, alla får köpa men kan man inte komma på med något eget för EN JÄVLA GÅNGS SKULL! jag hatar dem som kopierar en HELA jävla tiden! Jag sa att jag skulle köpa dem för ungefär en månad sen! Jag har informerat skolan om det också, det har kommit upp på den här bloggen också! Seriöst, SKAFFA NÅGOT EGET NÅGON GÅNG!!!!      
DU gör mig fan riktigt förbannad nu! Sluta kopiera mig för jag är ju orginalet så du ser bara dum ut din lilla fjortis


Nu ska jag njuta av vad som är kvar av kvällen! Keep reading ;-) xoxo Lillis

Mina naglar blev jättefina btw! :)

drug of the day, silly boy





Two keys back to my place, we were having no fun
But you’re not ok, tellin’ me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist
I said I’m not coming back, it’s it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, She’s over you
Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(get outta here)
No, I don’t want you no more (get outta here)
Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?
You comin with those corny lines
Can’t live without me
I’ll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to (stay away)
I said I’m not coming back, it’s it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, she’s over you
Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)
No more, no more, no more (no oh)
(Oooh)
Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?
Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?
(Yeah)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair (Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)
Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

It's true, so true.


some pics




Höhö, kolla mitt nagel-lack på långfingret!
Fail.

med lillis och snart kommer elias

vilken skitkväll!
Kvällis sög hårt!
Alla var tråkiga, gud killarna sitter framför en 15" skärm och spelar ett spel som kom ut för kanske 10 år sedan!
Skittråkigt, vi kom iallfall nyss hem och Lillis ska sova här. Elias kommer snart så skitkvällen blir en rolig kväll!


sex on fire




Lay where you're laying, don't make a sound
I know they're watching, they're watching
All the commotion, the kiddie like play
Has people talking, talking

You, your sex is on fire

The dark of the alley, the breaking of day
The head while I'm driving, I'm driving
Soft lips are open, knuckles are pale
Feels like you're dying, you're dying

You, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire

Hot as a fever, rattling bones
I could just taste it, taste it
If it's not forever, if it's just tonight
Oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest

You, your sex is on fire
And you, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire

And you, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire


vad ska jag göra?

Jag vet inte vad jag vill eller behöver.
Vad ska jag göra, det känns som om jag behöver en liten paus från allt. Men på något vis inte, en av dem bästa sakerna som finns är att umgås med sina vänner. Ändå känner jag just nu att jag inte har någon lust alls. Jag vill men jag orkar inte. När jag sitter här hemma framför datorn är det chill och skönt. När jag väl är med mina vänner känns det annorlunda, har för det mesta alltid kul när jag är med dem, men jag måste alltid komma igång först.
Man behöver inte dricka alkohol för att ha kul, jag och föddes helt enkelt med det i blodet.
Har ingen aning om vart jag hade tänkt komma någonstans med det hät inlägget, inte en ledtråd. Jag menar inte att jag är född med alkohol i blodet alltså.
Ibland är jag konstig.

Vad ska jag göra ikväll?
Får ångest!

shopping

hallåsan!

Har precis kommit hem från en shoppinrunda i Kista med min kära familj.
Har köpt ett par jeans, en mössa och en T-shirt. Jättesnygg/cool t-shirt enligt mig hehe.
T-shirten kommer inte från någon "tjejaffär" utan från en lite mer "kill" affär, på ett sätt är det ganska bra eftersom jg antagligen inte kommer se någon annan tjej med en likadan men det finns ju en negativ sida. Jag kanske träffar på en kille med en likadan, gör jag det så garvar jag. Tyckte den var cool så köpte den.
'
Jeans - Vero moda
T-shirt - (gissa haha)
Mössa - H&M Divided






oj oj blogg.se går snabbt

Satan i gatan vad blogg.se går snabbbt nu!

Haha rolig "svordom".
Jaja, vad gjorde jag igår, jag måste tänka efter...
I torsdags sov jag ju hos pappa och jag kan faktiskt säga att jag aldrig har sovit så bra förr, gick och la mig vid elva och vaknade halv sju. Kändes underbart! Det som var så skönt var att pappa inte var hemma så jag var helt själv. Igår var det fredag, då började höstlovet, asnice ju hehe. Stack till kvällis med Lillis, det var inte så jättekul men helt ok. Där umgicks vi mest med Rodrigo, Daniel, Demas och Linus.
Senare rullade vi mot kiosken(snubben tjänar miljoner på oss skolbarn?!) med Jocke också, sen träffade vi Mariam. Hon stack ett tag senare och på vägen hem träffade jag och Lillis Dennis, Micke och typ två till. Vi stod och snacka med dem en liten stund sen stack vi till hållplatsen.
Jag fick rida på Rodrigos rygg, hehe. Har faktiskt lite bilder på det, och på  lite fler händelser, måste bara tvinga Rodrigo skicka dem, haha min favorit broder! Jag var astrött när jag kom hem, kunde knappt vakna imorse, varför?ar ju inte en sån speciell kväll, inte så livfull eller var den det?
Glömde nämna Jens i min klass som jag träffade där på kvällis, han ska spela på ett disco(?) på onsdag(?), han var där för att öva, i wish him good luck! :D
GUUUUUD vilket bajsinlägg, gör ett bättre senare. Kanske.


haha yees!

Jag var inte den enda som inte blev nöjd med skolfotot. SCORE! Fotografen sög dock hästballe.
Bilderna fick vi dock igår, i look terrible, fuck!


vad har jag på mig då?





T-shirt - H&M (artist against aids kollektionen i think)
Legging - JC

Drar till pappa snart snart.
Skorna, min blåa väska(kudden ska jag ta med), jackan och min halsduk fick ej vara med på bild.
Tar btw på mig mina rosa converse, dem får sätta lite färg på min tillvaro.

21 century breakdown

Green Day-21 century breakdown

äntligen har videon till den här underbara låten kommit!
Såg det faktiskt för en stund sedan på Facebook, hehe.
Tycker dock inte att videon var så himla bra men lite "cool" var den iallafall.
KÄRLEK!




wiiee

Tja bloggen!
Med tanke på rubriken låter jag ganska så glad,right?
Det kan bero på att skoldagen har varit bra? Vem vet.
Iallfall så had jag ju hemkunskap, älskar torsdagar. Typ. Men allvarligt den lektionene är så "chill" utom när man ska anteckna, men det jag menar är att man får ju liksom baka/laga mat. Askul, jag och Andre är en grupp och det blir alltid så jädrans gott när vi har lagat klart, som t.e.x idag, shit vad goda våra pankakor blev.. MUMMA Dem blev jättesexiga också, fint solbruna och formerna dem hade. sexy. Hade bland annat  idrott, franska (prov), idrott och matte, på idrotten körde vi innebandy. Pallar inte skriva mycket mer.

Hade inte direkt tänkt skriva ett långt eftersom jag jämt och ständigt gör det. Kolla nu gör jag bara inlägget längre och längre...

iaf!
Ska snart börja fixa mig, alltså klä på mig och sådant. Sen bär det av mot pappa. Hehe hade lust att sova där idag. Vilket jag ska. Lillis ska också dit fast senare, finns en donken precis mittemot, det är bara att gå förbi gatan och nerför en backe sen är man framme haha. .Vet ej om det blir mer update but we will see.

jävla baaajs!

blogg.se är segt igen! När hade dem tänkt göra någonting åt det här?!
Får seriöst damp snart, tog typ en kvart att logga in sen nä jag skulle ladda upp en bild för att jag inte har gjort det på länge så funkar det inte!
kukfitta!

Don't blame it on me, blame it on blogg.se.

godnatt

kärlek, gammal som ny.














Boluervard of broken dreams och Wake me up when september ends har jag typ lyssnat på sedan jag gick i femman, de andra låtarna har alltså kommit krypande in i mitt hjärta, men min kärlek till dem har växt  sedan jag lyssnade på deras sista skiva: 21 century breakdown.

Just nu lyssnar jag på Whatsername konstant.
Shoplifter hehe man hänger liksom bara med

absoluta favorit bilden på green day till höger.

WARNING, YOUR EYES WILL BE DEAD AFTER READING THIS.

Hej bloggen, vad dålig uppdatering!


Såhär är det: Jag brukar ha lite att skriva om, några få rader räcker det. Men det är så at jag inte alltid vet hur jag ska formulera det jag vill skriva, sen handlar det lite om min tröga hjärna också. Glömmer liksom bort det mesta jag har att skriva, då säger jag istället att jag inte har något att skriva och att ingenting speciellt har hänt. MEN nu kommer jag ihåg, lite iallfall.


Dagen:
Dagen började lite segt, ville inte vakna men var ju tvungen. Hade idrott som första lektion, precis som alla andra onsdagar. På idrotten fick vi jogga runt  på planen i 20 minuter kombinerat med massa jobbiga övningar. Det är något slags konditions-test. Det gick iallfall bra. Det negativa var bara att man svettades mer än efter en vanlig idrottslektion. När vi hade slutat stannade jag kvar på planen i kanske 5 minuter med Marie för att stretcha. Det är bra att stretcha haha...  Iallfall ledde det till stress, fick stressa till franskan som hade ändrat tid till tjugo i istället för halv, lycklig som jag var efter informationen om schema-ändringen jobbade jag strålande på lektionen. Enligt mig då. Efter franskan hade jag lunch, maten såg dock inte god ut. Stack till kiosken med Lillis, sen hade jag svenska(?) Vi kollade iallafall klart på en "läsklig" film. EFter Svenskan hade jag matte och EPS, sen hade jag spanska. Så jag slutade 5. När jag kom hem åt jag, sen satte jag mig ner här framför skrivbordet för att plugga lite på SO-läxan i kanske en haltimme-fyrtio minuter. Efter det somnade jag & nu sitter jag vid datorn. Det betyder alltså att jag vaknade för kanske en haltimme sedan. Kommer alltså inte sova om natten.

WIE LOV OM TVÅ DAGAR! :D

glömde visa naglarna !

kom precis på det ! Det gick åt helvete, nej men det blev lite fail. Skulle göra vågräta/lodräta linjer på varannan nagel men det fucka upp sig så jag tog bort det. Sen målade jag svart igen, försökte göra rosa och vita blommor (som faktiskt såg helt OK ut från långt håll) men tog bort det imorse så nu har jag bara svart nagel-lack. Jag får väl försöka blommor någon annan gång. 



Tycker det är skitsnyggt med svart på naglarna och svart passar ju med allt!


det här inlägget passar väl in i "outfit" kategorin? :O
puss på rumpän !

blablabla

hejhej bloggen.
Hur är det med er? :)
jaag mår iallfall helt OK! Har lite rethosta men det går väl över snart, hoppas jag!
Idag hade jag musik prov, det gick suveränt! Jag valde 60-talsmusik och jag kunde svara på alla frågor VG/MVG frågor också. Är jättestolt, haha? Mamma vill till Kista med mig så hon kan köpa uggs till mig. Men saken är den att jag fortfarande tvekar lite grann, dem var jui lite stora runt vaderna? Om de verkligen ionte passar så letar jag efter andra skor. OM vi ens åker dit, för jag har ingen lust alls.

pallar inte...

har haft en asjobbig och lång dag, orkar inte skriva något just nu. Kanske senare. Well see.

Tears dont fall.

Tears don't fall - Bullet for my valentine 
Det fanns tydligen två versioner av videon, jag valde att ladda upp den som var bäst. Så jäkla bra video!



bloggtorka och tröga blogg.se

blogg.se är trögt igen. Har också bloggtorka. Ingen bra komination alls. Det blir väldigt få inlägg idag, ungefär som på en vardag. Istället bjuder jag på dagens drog. snart.
Jag lyssnar på Green day nu, vi får se om det blir bättre.


that was fun ! : D

haha, asrolig kväll!

Stack ju till den kära ungdomsgården i den lilla cirkeln mitt i ingenstans. Lillis och jag hade asakul där. Gosh vi har skapat typ 10 minnen den här kvällen. Underbart! Iallfall så satt vi vid ett bord och prata med Jocke en låång stund. Sen gick vi tilll soffan istället och jag fick ligga på Lillis och Jocke, mysigt haha. Sen ville Lillis dra hem till Jocke men han sa att det var stökigt hos han osv. Och jag protesterade såklart, jag orkade liksom inte dra ut för att det var så himla kallt, så tillslut gav hon upp. Men senare började hon tjata igen haha, den lilla gullungen fick ite som hon ville. Sen gick vi ut med Dennis också iallfall och då fick Lillis en snilleblixt, vi tog en av hennes tolv(!) kondomer hon har i jackfickan (incase of gangbang haha) gick in i toaletten och fyllde den med vatten, gick ut med den och fyfan den bara gled och gled mellan händerna, alla vi fyra var rädda för att den skelle spricka när vi förde över den från person till person. Den höll, kondomen var fett grov. Någon av oss kastade den i marken och då sprack den. Lillis och jag tog en till kondom, fullde den med vatten, gick ut igen med vår stolthet, den kondomen hade dock världens sämsta kvalite och den sprack när jag skulle ge den till Lillis, stackarn blev blöt om benen. Men shiet det var askul. Vid ett tillfälle kissa jag nästan på mig, var tvungen att sätta mig ner på marken. Lillis också haha.



Nu ska jag börja med naglarna.

dumma bajs-kista som jag älskar ibland.

Hi babes!

åkte ju till Kista med Lillis, vi kollade på uggs. Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle köpa uggs men det kommer inte ske. Ni vet dem höga? det som ska omringa vaden är för stort! Det ser helt fucked upd ut. Blev så himla lack, jag ville ju så gärna ha dem ! Dumma bajs-skor som är feta runt vaderna. Lillis ska köpa ett par som hon har lagt undan imorn. Happy or her! . Så jag gick runt och kolla på klackskor men det fanns inga fina. *snyft* Det blev KG nästa där köpte vi cola och chips. 'sen stack vi till H&M för att jag skulle köpa nagel-lack. TYVÄRR fanns det bara svart och inget vitt så efter att jag betalt för det svarta gick jag till Cubus och köpte vitt och genomskinligt lack.

Ska bara skriva ett inlägg om min underbart roliga kväll, sen tar jag ett glas cola, skruvar upp volymen på högtalarna och börjar med mina naglar!

Hoppas jag hittar tejp nu!

no lifer sophia

Sitter fortfarande framför datorn (im such a no lifer) och lyssnar på musik på hög volym och Hayleys underbara röst tränger in i öronen på mig. Skulle ju ut med Lillis men den bajskorven har inte ringt än, fast hon sa att hon skulle ringa för mer än en och en halvtimme sedan. Brukar inte butikerna i stan stänga vid 5 eller 6? Känner jag lillis rätt (vilket jag gör...tror jag?) så hinner vi inte dit. bajs bajs bajs. haha moget av mig. Isåfall får det bli kista galleria, och där finnns det inga "tönt" glasögon som lillis så gärna vill ha. Vi har ju varit där typ 3 veckor i rad och frågat i varenda lite fjutt affär om dem har såna.


NU ringde lillis, när man alar om trollen ! hehe...
Nu ska jag bara vänta på att Anti ringer sen så börjar jag fixa mig.


KYSS

are we human?

hej igen !

är allt bra med er?
Jag kollar på The killers videos på Yotube, gosh vad muppiga dem såg ut för ett par år sedan. Ändå, världens finaste muppar! Borde egentligen avsluta städningen som jag påbörjade för väldigt längesen men nej. Jag pallar inte. Eller jag måste för då får jag pengar av mamma. Måste till Kista eller stan och köpa svart och vitt nagel-lack. SHIT.

städa städa städa!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

Säger gogmorgon med den här roliga parodin, kolla det är det värt !



Men shiet vad jag lääängtar till new moon kommer till biograferna här i Sverige.
Fuck ar typ åår ! men ska köpa resten av böckerna !

should i go to sleep ?

Ska nog ta och lägga mig, inte sova men gå och lägga mig i sängen. Brukar aldrig somna på en gång Brukar vara innne på msn och snacka med folk, altid lika kul eller tråkigt och så brukar jag ju svara på kommentarer eller kolla in andra bloggar. Fast jag somnar ju till slut.
Jaja nog från mig, Godnatt sov gott !

världens bästa låt, viva Bolivia !

HAHA.
garvar åt två  saker, det ena är att jag fick lust att blogga ett par sekunder efter inlägget tidigare. Det andra är det här :






HAHAHAHAH!
Världens grymmaste låt, så fuckin awesome låt. Latinsk sång omgjort till en skitbra låt! HAHA kan inte sluta garva. Så fuckin grym !
LOVE IT
Första gången jag hörde den spelades den på radio 107,5 och då garva jag som fan. Andra gången jag hörde den var idag på exakt samma kanal och då garva jag också sen blev jag tyst och börja dansa lite folkdans, sen tänkte jag: Vilken jävla hippie sång!
Såg precis på kommentarerna som folk har skrivit på youtube, låten är boliviansk. HAHA! Viva Bolivia el citio de mi corazon. 

Men erkänn så awesome låt, ni som inte tycker om den...Snart snart kommer den krypande in i din hjärna och tar över.

*no digas que has olvidado la tierra donde naciste, dicen que vuelves volveras*

KUNG!

fredag, fredag, fredag.

TGIF !

Kom i tid till skolan idag! Har inte mycket att skriva eller säga, har faktiskt ingen "blogg" lust just nu.
Men vi får se om min lust väcks till liv lite senare mot kvällen/natten. Nu ska iallfall laga tacos med mamma.
Tror inte jag drar ut ikväll, är fortfarande ganska så sjuk. Om jag nu gör något ikväll så får Elias komma över, haha!

dagens what?

Tja !

försov mig imorse, vaknade en halvtimme innan jag skulle börja, kom iallfall bara 5 min sent. Fick stressa som bara den. Som tur är var min lektion hemkunskap, skön och chill lektion. Jag fick vara med Johanna och vi bakade rödbetskaka med äpple (jag vet, låte skitäcklig, men det smakade helt OK). Som andra fick göra soppa och scones. Louise älskade vår kaka jättemycket så hon börja äta på en bit på väg till idrotten haha ! Men vi hade 4 eller 5 bitar kvar av kakan så Louise och jag tänkte på klasskassan och gick till personalrummet för att sätta dem på en tallrik så att lärarna kan köpa dem. Jag tror att detblev en succe haha, fanns inga kvar näs jag gick dit för att kolla några timmar senare. Resten av skoldagen var OK.
Hehe bara 2 timar till och så är det FREDAG, fan vad snabbt veckorna går, går åt som vatten i handen(eller vad det nu kallas) Kan inte skriva mer för att mamma tjatar som in i helvete om att jag borde sova med tanke på att jag försov mig imorse.
Men nu ska jag duscha!
Ha det bra !

watching it makes me cry.

till att börja med. Såg ni att Mariam gästblogga? Haha goodie hon borde skaffa blogg ! :D

Ja, inläggets rubrik.. vad kan jag säga?
Känner mig obeskrivligt ledsen just nu, kalla mig fånig, tönt och idiot om ni vill, men anledningen till att jag känner mig så jäkla ledsen och nedstämd är att jag inte såg Green day när dem spela på Globen i söndags. It broke my heart, när jag tänker på att mina idoler kunde ha varit ett par meter ifrån mig krossar det faktiskt mitt hjärta. Shit att jag inte såg dem spela live, det känns så himla dumt. började  faktiskt gråta idag när jag hörde 21 guns på radio, samma sak hände imorse då jag kollade på live-videor, tårar rann som floder ner för mina kinder. Vad skulle jag inte ge för att vara en av dem som hade världens tur att få gå upp på scen och stå 5 cm ifrån Billie Joe? skulle vara överlycklig om jag ens var där. Det finns ingen i min närhet som förstår hur mycket jag verkligen älskar green day, det finns inte ett band som är bättre  än dem, de är kungar punkt slut. Jag älskar dom så mycket för att deras musik är grym, kan lyssna på dom vare sig jag är glad, sur, arg eller lyckopiller. Jag säger inte att jag är deras största fan ever men min kärlek till dem är obeskrivlig. Samma sak med sorgen i mitt hjärta, obeskrivlig. Kan verkligen relatera till deras texter. Kommer ihåg den dagen jag leta efter biljetter till deras konsert, när jag inte hittade några för att det var fuckin slutsålt brast jag ut i gråt. Jag grät hela vägen hem och hela natten, fick ingen sömn alls. Trodde det var den sorgligaste dagen i mitt liv, men jag hade fel den dagen var i söndags. Det som skrämmer mig mest är att Green day kanske aldrig mer kommer turnera i Sverige, ftw om dem inte gör det. FML om dem inte gör det.


KÄRLEK












Mariam Bloggar... Ma story bout Sophia :D

PMS!!! Nån har pms idag... Flipp flipp flipp! Snacka om att flippa, idag e d tydligen hennes dag att lacka på alla. Hon missade första lektionen (idrott) för att hon typ tappa bort sitt busskort. Men men, vi alla har våra dåliga dagar THAT'S WHY I GOTTA BE HAPPY 4 HER! Vi hade CP-Svenska idag(Håkan snacka i över en timma streck utan att andas o klassen somna utan CP-freaket som Lskar skolan :S (vi alla vet vem *blink blink*)) o vi fick aldrig chansen att sjunga vår lovely BackstreetBoys "As Long As You Love Me". (Vi har t.o.m. en sittande dans t d :P) Men lyssna, kvinnan e CP so BACK OFF I TELL YAH!!! You dont wana risk anythin :D Men d e meningen att ja ska plugga spanish men slutar om nu typ so wtf, snacka skit om kärringen i hennes egna blogg låter bra ;) but ofc nothin better than her ;) Skit på dig stefan! förstör våran lektion över att bara va här :S FUCK HIM N DROP DEAD! Time 4 me 2 go make fun of ppl (Jens) Take care n peace out biiiaaatches! KissKiss 2 da gorgeous Sophia. Dont tell i wrote shit :P

P.S. Sophia is thebest n i love her <3

i just don give a dame !

i just dont fuckin care !


Jag googla och kolla på wikipedia, vad hittar jag ?
Massor med sidor där folk som pratar om att dem slänger tallrikar i golvet när dem blir arga, liksom i dont give a shit about you? Jag vill veta vad mitt fuckin problem är! Det var inte damp eller adhd. Fel på hjärnan har jag, det vet jag, men inte adhd. Gaah ännu ett besök hos pykologen för sophia?
Kanske det, behövs iallfall. Hoppas dem ger mig lugnande piller, i need them.

Nu ska jag lyssna på the killers och lugna ner mig.


damp på jävligt hög nivå

världens värsta damp attack har precis lagt sig, alltså min. Jag hade precis världens värsta damp attack, en ny kommer snart. Varför? Jo för att fuckin blogg.se har fuckat upp sig 2 gånger under den här tiden jag skrivit detta inlägg. Alltså riskerar jag nu datorn liv och tangenter. Börjar fundera på om jag verkligen har"damp" eller ADHD. Finns det något test man kan göra, eller något sånt för om det visar sig att jag har det så har min lillebror också det, jag lovar. Har jag det så finnns det inte mycket att göra, hoppas jag får lugnande piller eler något. Är hellre hög. Nu ska jag kolla upp det på Wikipedia.

HA EN FUCKIN AWESOME DAG FÖR DET KOMMER JAG INTE HA!

paramore !

paramore, vad kan jag säga ? So damn good. Älskar Hayleys röst ! Det bästa är ju att hennes röst även är underbar live, väldigt få artister som kan sjunga live.










innan jag drar....

hade jag tänkt säga att det snöar, ser ni ?
Jättefint om det förblir snö men äckligt och jobbigt om det blir slask !

as tidigt inlägg

tja bloggen!

Vaknade för en kvart sedan. Det blev inget inlägg igår för att jag var astrött när jag kom hem så här var det:
Jag kom hem, fixa nudlar, käkade nudlarna, gick till väskan och hämta SO boken, la mig på sängen för att läsa igenom läxan, läste kanske 8 meningar och somna. Jag sov i tre timmar och ville sova mer. Det värsta är att min förskylning inte passerar, har jätte ont i halsen ovh hostar som bara den för tillfället. Klockan halv 9 föskökte jag logga in på blogg.se men det var så jävla trögt att jag gav upp, klockan nio försökte jag igen samma klockan tio men det gick inte heller så det förstörde min blogglust. Och nu måste jag skynda mig !
Förresten, sa jag Godmorgon?

goodnight people.

Måste gå och lägga mig nu, det gälller att vara utvilad till imorn. Måste stå vid personalrummet 20 över 8 annars lämnar dom mig i skolan. Kommer dock inte somna förrän om någon timme men så får det vara eftersom jag har vant mig. Det här blir sista inlägget för idag, vi hörs imorn, kanske innan skolan ?


PANIK PANIK !

Ska ta simtestet imorn, panik !
Jag hoppas verkligen att jag klarar det.

i'm back home

Usch vad det regnar, skitkallt är det också !
Jag kom hem för en stund sedan, köpte en bikiniöverdel och ett par örhängen från gina,

DRESSCODE & FACELOOK

ska t med lillis, vi ska leta efter "tönt" glasögon. Skriver när jag kommer hem igen.
Ha det bäst !

 

Är som vanligt naturlig i ansiktet, Har på mig lacklegging, svart linne och vit halsduk. Enkelt och chill.Ska ta på mig min svarta jacka och rosa converse för att inte se trist ut.

CIAO


SÅKLART JAG KAN !

 
    

Så nu har jag laddat upp bilder ! Hoppas att du blev nöjd med bilderna, annars är det bara att säga till, även om du vill något annat, bara trevligt att veta att någon är nyfiken. Du får gärna skriva vem du är också :)

ni ser väl papperskorgen och skötbordet ? HAHA jag var på Ikea då och tyckte att belysningen där var asbra där inne så då tänkte jag att jag kunde ta bild och lägga upp på bloggen för den personen som undra !
You see, the blogg is in my mind very often!


GODMORGON !

Godmorgon på er !
Hur mår ni ?
Jag mår iallfall helt ok, min förskylning har lugnat sig lite.
Gjorde inget speciellt igår, drog inte ut för att jag var sjuk så lillis och jag var hemma hos mig as usual. Jag vet inte vad som händer idag men något får det bli ! Det blev lite sent igår också, somnade nånstans vid 3, var inne på msn och kolla lite bloggar. Synd bara att jag vaknar så tidigt, som idag till exempel. Hoppas verkligen att jag inte vänjer vid dom här tiderna det skulle inte vara bra för min skolgång, annars brukar jag somna vid 1 på vardagar. Mina ord börjar ta slut, dags att avsluta inlägget.

CIAO!


hurry up bitch !

hejhej ett snabbt inlägg här !

Har bråttom ska till simhallen så jag måste fylla min väska med sånt man har när man badar. Det kanske är lite  lite osmart att bada i klor nu när jag har färgat men jag måste. Sov nästan inget inatt, somnade väl halv 5 ?
och vaknade vid 9, inte mycket sömn. Snacka med Jocke till den tiden, det va jättekul .
Det här inlägget suger hejdå!

wecam.

Cammar inne på msn, pretty fun.
Loggade in för att skriva ett inlägg, såg att jag hade fått en fråga om jag kunde lägga upp fre och efter bilder.
Har tyvärr inte så många bilder på just datorn där det syns men jag har en jättebra som visar hur fult det verkligen var. Så ja, jag ladar upp dom nu !


FÖRE:

ser ni i vilka färger det mitt hår skiftade i?


Efter:




Lyckades få bort färgen som fastnade på öronen.






Det var då resultatet, är inte jättenöjd men det är trots allt 8 veckor får väl vänja mig. Theres nothing else to do. Det kunde iallfall blivit sämre.


hej hej, döda mig !

Lillis kom hit, vi var här en stund sen stack vi till prisxtra och köpte svart hårfärg. När vi kom hem började jag blanda på en gång men klumpig som jag är så blanda jag fel och spillde , vi rulla mot prisxtra igen. Köpte hårfärg igen och väl hemma började vi. Lillis lyckade på något sätt färga halva mitt ansikte också, hon säger att hon försökte vara noggran, tycker hon är jätteduktig på att färga öron. Iallfall så blev det jättejämnt men jag ångrar mig grovtmycket ! Som tur är varar det bara upp till 8 veckor. Jag blev iallfall av med dem två färgerna i mitt hår. Vi får se om jag tycker om det imorn, lillis säger att jag tycker illa om det nu bara för att jag inte har klätt upp mig. Om jag gillar det imorn så färgar jag mitt löshår också. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.
Mitt hår är verkligen korpsvart, svartare än svart.Är iallfall glad över att det inte skiftar i blått, det hände en av mina kompisar haha


I WAS SO BORED. WATCH MY PICTURES.







 Tycker om mina långa ögonfransar, synd bara att ögonfransböjaren har slitit och tunnat ut så många av dem, hade jättemånga långa och tjocka förut, bajs på smink :(
blev helt plötsligt jättehungrig, det förvånar mig inte haha. Nu ska jag gå till köket och bre ett par mackor. Hmm blev sugen på nudelsoppa. Jaja vi får se !:D


jag lär mig saker och ting ibland....

Fick en "plopp upp ide" i huvudet och nu måste jag göra det, jag är tvungen, brukar inte få mina "kickar" särskit ofta men när jag väl har fått det så måste jag verkligen, jag tycker att det liknar tvångssyndrom farligt mycket.
Jag har tröttnat på att mitt hår har två olika färger(stor och fet brun utväxt och rött som skiftar med ljusbrun), så himla fult. Jag ska byta hårfärg, vill ha svart. Var helt desperat imorse, ville gå och köpa svart hårfärg på en gång men ingen affär hade öppnat vi den tiden, fick ligga och lida i min säng. Vill färga idag, men det går inte på lördag och inte på söndag heller. BAJS ! Vi ska ju bada i vasalundshallen på måndag, Lillis säger att dom har så mycket klor i vattnet att  hårfärgen bleks jättemycket. Det vet hon för att hon har varit med om det.Det är därför jag ska färga hennes hår igen efter vårt simtest. Så det är därför jag också måste vänta. Så nu kommer jag dampa.



Tänkte också skriva att med detta inägg kombinerad med min damp-attack så har jag lärt mig lite om hur man byter size på bokstäverna och sånt med tangentbordet. hurray me !
Kanske borde få mina damp-attacker lite oftare nu när jag vet att jag lär mig något?

ingen skola idag heller...

hejhej babes !
Jag tror att jag vaknade någon gång runt halv sju, typ (?)
Är fortfarande sjuk så är hemma idag igen. Känner att jag är sjuk lite för ofta, sist jag var sjuk var väl för några veckor sedan, gosh mitt immunförsvar måste verkligen suga
hårt. Någon annan som också är sjuk?
Tror inte att min dag kommer vara lika tråkig som gårdagen, finns lite fler inloggade på msn idag. Anyway så satte jag precis på den älskade tv:n och zappa mellan kanalerna men stannade vid Mtv. As usual. Har inte mycket mer att skriva, kanske springer till donken i rissne för att käka lite senare eller så väntar jag helt enkelt till mamma kommer hem. Jaja vi får se, brukar inte klara mig utan mat så länge.

CIAO !

mamma, kan jag få lite pengar ? :D

Är hemma nu jag tror att jag lyckades smitta någon iallafall, hoppas hoppas.





skitsnygga. I want them !
men vi får se, jag ville ju ha ett par uggs också , och saker från internet. Stackars mamma jag har ruinerat henne haha.



ska bara göra det och det...

Vaknade för en halvtimme sen,måste ha somnat till ungefär en stund efter det förra inägget .
Ska hämta den lilla muppen från hans dagis snart, ska bara byta om. Jag hoppas verkligen på att jag lyckas smitta ner alla på dagiset, då är jag inte den enda som lider mohaha. Ska hosta på alla ungar jag ser. Sen kanske jag är en snäll syster och tar med han till prisextra och köper en piggelin men snällare mot mig själv och köper en cola till mig. Ska bara tänka efter vart jag har lagt alla mina pengar(?). Jaja min egoistiska sida haha.


förresten har ni sett att solen har hittat fram till Stockholm? Det är ett mirakel hurray !
Fast tråkigt nog är det fortfarande lika kallt så tar på mig dunjackan ändå. Synd.


puss

MTV JUST MADE MY DAY !

YES ! Mtv just mad my day.
Dom har spelat 21 guns två gånger på mindre än en timme, när jag sitter här hemma sjuk och uttråkad känns det bra att höra en låt man verkligen älskar, en låt som är framförd av Green day. Mina idoler. Jag blev så glad när dom vann priset för bästa rock video på EMAs. Känner mig obeskrivligt ledsen för att jag inte kommer vara en av deras fans som ser dom live. obeskrivligt.
Som jag just sa, Mtv made my day.



so damn good, love.


så dåliga bilder, att dom förtjänar att laddas upp


Yummie, ben and jerrys !





more yummie ! Ben and jerrys och kokosbollar.




Jag undrar varför jag laddar upp den-.-



Jag vådgade ta ut de, fungerade ju jättebra. Jag kanske kan byta till en annan, fast jag har ju bara haft den i en och en halv månad än så...



Haha, i lördags hos elias. vi leta efter en film vi kunde ladda ner.
Angelo, Alex, Emma, Eias och jag.
Lillis tog bilden.




Glassen jag fick av Elias var sne :/




omg, jag älskar verkligen den där bilden, förstår inte varför.




bättre sent än aldrig, right?







svar: nej, inte kuz.
Jag vet att det var jätte längesen(kolla datumet) men jag svarade iallfall. Glömde bort att göra det innan så det blev nu när jag bara sitter hemma och tråkar.

jag behöver väl inte nämna att min uppdatering idag kommer vara bra ? :D

tänkte precis klaga...

...på att det bara fanns en jävel inne på msn, men nu har fler loggat in så no complaining.
Men har alla sovmogon eller vad?

torsdag

no school for me today, hurray !

Haha hej !
Ska  inte till skolan idag är sjuk alltså förskyld, är skithes och har lite ont i huvudet. Vi ska inte ens prata om min näsa. Ganska bra på ett sätt faktiskt för att jag har HK prov idag. Och jag kan absolut ingenting. Fast jag kan erkänna att just nu, vill jag inte vara ensam hemma, fick ett jätteläskigt kedje brev för en stund sen, blev skiträdd. Men det känns mycket bättre nu när jag har käkat lite och sitter vid datorn.
haha  fan den meningen lät jättefånig, men ja jag blev faktiskt rädd...
Nu ska jag ta en kopp varmt te, vi hörs senare!

CIAO

dusch sen goodbye !

Ska duscha lite snabbt smörja in mig i hudkräm (är det sant, blir jag tjejig efter allt ?), sen ska jag gå och lägga mig. Jag börjar ju trots allt 8 imorgon, har hemkunskap i hela två timmar. Gillar faktiskt dom lektionerna, halvklass lite mysigt med te och sen laga mat. Jättemysigt. Jaa alltså tills man börjar jobba med S.M.A.R.T. 
Funderade på att avsluta med en "smygbild" jag tog på förra hemkunskapslektionen, men då måste jag koppla in min mobil föra över bilder och bla bla bla. Så skit i det, får ladda upp någon annan dag istället :D

Godnatt

SHOOL SUCKS SO HARD, REALLY !

omg, det va längesen jag uppdaterade.

hm, beror ju delvis på skolan men mest för att jag är lat. Eller så beror det på facebook. Yes thats right, jag har skaffat det och det är inte bra blev beroende direkt fast jag inte förstod ett skit. Men det får vara så jag får lära mig med tiden. Jaja nu till rubriken. Fan vi ar typ 2 prov varje vecka och svenska lketionerna är så jävla jobbig vår lärare slutar aldrig prata, på nästa lektion man har med han så blir man ju deprimerad så fort han öppnar munnen. Han mummlar ju så himla mycket också. GOSH jag pallar inte. Men det har gått ganska bra än så länge!
Fick som sagt VG i SO-provet, G på NO:ns inlämningsuppgift och jag tror jag får G på bokrecensionen. Inte nog med att jag går på spanska också, får massor med läxor. Gör aldrig dom sen har ja en hel bunt med läxor hemma. SÅ jävla jobbigt. Jag förstår absolut ingenting, jag kan prata flytande spanska men inte skriva.

BAJS PÅ SKOLAN !


JAG ÄR DESPERAT SÅ JÄVLA DESPERAT !

desperaionen växer sig större och större, jag måste verkligen gå ut idag. Jag måste. Kan inte sitta här hemma och ruttna. Jag ska ut även om det regnar eller inte. Lillis ska käka hos sin pappa så vi drar väl ut vid sju. Men jag känner mig som sagt så jävla desperat ! Vill verkligen ut NU. Jag bad Lillis äta fort som satan men jag tror inte det kommer hända med tanke på lillis och hennes tisduppfattning.


LEGENDER, INGENTING ANNAT, PUNKT SLUT !

 Lillis och jag är ju kändisar i Rissne, jag menar dom har ju avbildat oss överallt, på trottoarenrna till exempel !



(jag hoppas verkligen att ni förstår att jag menar längden, pappan föreställer lillis och flickan är jag. LängDskillnaden är ju stor, vilket den är i verkligheten också, jag driver alltså med detta inlägg)


två timmars rast, såhär använde vi den !


Jag laddade ju inte upp bilderna igår, som jag sa att jag skulle göra. Jag ber om uräkt för det. Man kan ju inte direkt se på bilderna hur kul det var, för det va så kul att jag höll på att bilda sexpack. Det roligaste var när kevin försökte rymma/springa iväg från Andre, fast han var ihoptejpad. Haha han fick skutta fram. Småungarna som vanligtvis blir utkastade från pitchen av Andre och Kevin passade på och slog stackars Kevin när han vaar hjälplös. Tyvärr kunde ingen hjälpa han för vi vred oss av skratt. Kevin mår bra, så ni vet !
haha, man kan ha kul på skolgården ! Bevis?

Ta för er...







gissa vad jag gör !

hehe, jag käkar chips ! Jag som inte ens har käkat frukost än haha !

Är inte säker på vad som händer idag, ska kanske se på film med Elias här hemma hos mig. Fast det är inte säkert för han skulle på någon fest med Alex typ. Senare mot kvällen så måste jag ut, det blir defenitiv utgång. Bryr mig inte om vart, bara jag är ute och umgås lite med folk.

 

ciao.


GET TO KNOW ME BETTER, OR DONT !

Varit medvetslös: ja
Tackat nej till sex: JA
Hånglat med nån riktigt ful: nej
Hånglat med fler än 50 pers: nej ?!
Gjort något riktigt dumt: om jag har, vardagligen fan!
Åkt ambulans: wio wio wio, yes.
Gjort nåt olagligt: i guess?
Blivit polisanmäld: nope !
Druckit: ja...
Vilka kläder sover du i: stor t-shirt och trosor/hotpants.
Varit kär: ja...
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: ingen aning :O
Haft sexuellt umgänge när folk tittat på: NEJ
Vunnit nått pris? 
 
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: 
just me. 
Fick dig att gråta: jadu...
Du smsa: Demas
Du ringde: Mariam
Ringde dig: Lillis
Som du sov hos: Elias

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?
Haft sex:
nope...
Festat: nej
Gråtit: nej
Kramat någon: alltid, hehe.
Köpt någonting:  haha för en stund sedan !
Saknat någon: Lillis

HAR JAG:
Digitalkamera:
Nej :(
Telefon på rummet: nej
Egen dator: nej
Könssjukdom: hell NO
Husdjur: räknas fiskar ?
Bra kompisar: YEAH, thank god !
Haft sex på en offentlig plats: men nej ?!

KÄRLEK OCH SÅNT
Hur gammal var ditt äldsta hångel? 
ingen aning
Hur många har du varit kär i?
Vad tycker du om kärlek? bajs, bajs , bajs fyfan !
När kramade du någon sist? några timmar sen.
Saknar du någon speciell person? Näej, jo
Har du svårt för att bli kär? JA
Har du hånglat med någon av samma kön? nope?
Vad tycker du om sex? sex är sex ?
Har du hållt på med MÅNGA killar utan att tyckt om dem? yes
Vad sa du senast till en kille? okej, men asso hur länge har du gjort det ? <3
Har du haft telefonsex? i love messin with people

screw it.. !

i brist på rubrik, så blev det som det är.
har inte mycket att berätta om skolan, hade prov i matte idag det gick väl helt OK!
Fick förresten tillbaka mitt SO prov igår, fick VG  Yaaay Sophia! Lillia har åkt iväg till ett träningsläger med sin friidrotts grupp, hon skulle komma tillbaka på söndag kväll men guess what ?! Det blir storm ute vid den ön så hon kommer vid 2 imorgon, yaaay ! :D  Jaja, ska ju berätta att jag var i Kista nyss, alltså kom jag nyss hem. Mamma muta mig att följa med henne, med godis och chips. Iallfall så följde jag med och jag ångrar mig inte, mamma köpte kläder och chips och läsk till mig, hihi, ska ladda upp bilder på det. Andra bilder från idag kommer senare, ni vill inte missa tro mig. Sjukt bra skoldag !




(vrid på huvudet, seså hihi)



ROSA T-SHIRT- GINA
SVART LÅNGÄRMAD T-SHIRT(?)- GINA
LEGGINS- JC
TROSOR- GINA

köpte legginsen förrigår, glömde ta bild på min munktröja kanske syns den på någon av bilderna jag laddar upp sen, vi får se ;)

puss


JAG ÄR SERIÖS

KOM PRECIS HEM OCH JAG MÅSTE KISSA !
MÅSTE MÅSTE MÅSTE !
SKRIVER SNART ETT RIKTIGT INLÄGG MED BILDER FRÅN IDAG OCH ALLT !


någon vaken ?

TJAA!

Har som vanligt skola idag, jättekul !
Har matteprov idag tror jag.. Är lite nervös men bajs gaah !
Det är torsdg idag, fyfan vad snabbt den här veckan har gått ! Det får fan fortsätta så här, då är jag lycklig!
Ska snart dra, så måste säga hejdå. Jag uppdaterar senare.

bye babes, love you


RSS 2.0