there is no longer you & I

har inte mycket annat att säga än att jag just precis blev singel, kändes lite konstigt från början. Men ja, vi bråkade lite för ofta, något jag verkligen inte pallar göra längre. Så kan inte riktigt klaga om jag ska vara ärlig. Sportlov nu, perfekt timing faktiskt. Ha-ha.

kärleken väntar.


coldplay


Okej, jag lyssnar inte på Coldplay ofta men dem är så jävla bra
& när jag lyssnar så njuter jag som fan.
Big love to Coldpay!<3





älskar videon till "talk" tyvärr fanns det typ inga videos som hade inbäddnings texten:(

Chris Martin är så snygg!




borde jag lägga upp mer musik i bloggen ? Vad tycker ni? :)

lovely



Chris Maritin
Tom Smith

så heta.


nudlar

har typ inte käkat något alls idag, ska gå till köket & göra en nudel soppa, mysigt.


Nbs får mig på bättre humör nu :')<3

skriver av mig lite grann...

ilskan rinner sakta ur mig men jag känner att jag ändå måste skriva av mig för att bli av med den känslan jag hatar, känslan av att ha en klump i magen. Jag känner att klumpen inte kan försvinna om jag inte får ur mig det jag så gärna vill skrika ut så att den personen hör & förstår.

Ja, såhär är det. Du vet att du gör fel eftersom du tidigare sa till mig att jag gjorde fel, att du sedan begår samma misstag som jag begick tidigare när du så intensivt försökt få in att min hjärna att det är fel, fel & fel. Varför? Jag skulle nog kalla dig hycklare. Du ljuger jämt & ständigt för mig & påstår att jag inte bryr mig, att jag gör fel hela tiden, att jag inte anstränger mig & att jag inte ens ger det här en chans. JAg färstår inte vad det är du vill, jag gör mitt bästa, du vet själv att  jag anstränger mi mer än dig. Ellerhur? Men du hör mig ändå inte klaga som du vet att du klagar på mig. Jag blir så sur för att du underskattar mig, du vet vad jag kan göra & jag kan skapa drama om det är det du ber mig om. Jag är så trött på att hela tiden höra störande saker från andra, saker jag sedan får reda på att det är sant men sedan höra en lögn från din sida. I love listening to lies when i know the truth, men ändå är lögner något jag vill att vi undviker. Ska man ljuga så gör man det bra. Jag begår också misstag men du går för långt med allt detta.
Det här är fel, jag förstår mig inte på mig själv, jag vet att jag behandlas dåligt, att jag inte mår bra av att vara med dig & att mitt humör svänger så fort du hör av dig. Ändå är jag med dig, jag kan inte hata dig, jag kan inte vara arg på dig & jag kan inte motstå dig. Jag är så trött på dig men ändå lyssnar jag på vad du har att säga, ändå förlåter jag dig gång på gång.

När jag är arg på dig vet jag hur onödigt det egentligen är eftersom att jag innerst inne vet att jag skulle sakna dig om jag skulle göra något dumt. Jag vet att om jag är arg på dig så är det slöseri på tid för att förr eller senare kommer det snart vara "bra" igen. Jag hatar att jag inte hatar dig.


vet inte riktigt vad jag ska göra med det är inlägget, kanske ta bort när det har blivit publicerat eller kanske ösa på med andra inlägg för att "flytta ner" det på bloggen. Ingenting glömms ju.

Jag har slutat fråga mig själv vad du har för problem & börjat fråga mig själv, hur kan jag bara ta mer & mer av din skit?
så trött på bullshit nu!

dåligt humör

ingen bra dag, imorse kände jag för att slå en viss person i ansiktet pga vissa skäl. Har precis kommit hem från Kista där jag var med Lillis, vi gick runt lite sen åkte vi hem. Imorn åker hon till Polen. Kul för henne men inte för mig.

Jag är inte på bra humör nu, typiskt att det alltid är samma person som får mig på dåligt humör. Men jag bloggar snart. Ska lyssna lite på musik & se om jag blir på bättre humör.


hejdå

converse power to the people



hehe kände mig tvungen helt enkelt


somsagt, tog över 100 bilder, tyvärr kan inte alla publiceras eftersom jag inte riktigt har tillstånd! :D



världens finaste mössa, älskar den! Mariam har själv virkat den, notera den lilla söta tofsen, skitsöt mössa.
Love you Mariam & thanks!<3
Åh juste, det där var på väg till torpet igår tror jag (?)



igår hemma hos lillis innan vi satte på filmen White Chicks!



världens vackraste mariam<3



<3



skitfin bild på lillis från igår!<3


hahhahahah vilken sexig tv :D


kolla våra mössor, mariam är skitbra på det hon gör!


haha i stan efter teatern i onsdags, minnen <3

vrid på huvudet! :)



hahahahahahahahahahahahahahahahha efter teatern!




.

hellu, åkte iväg & solade idag blev ganska brun men är inte riktigt nöjd ville bli brunare! På väg hem ringde jag min brorsa så vi gick till thai vagnen & tog hämtmat, väl hemma käkade han sen gick han iväg till någon fest så jag stannade kvar ensam hemma, sedan kom lillis. That's pretty much it, laddar snart upp bildet!


ds,kmgälakm

glömde nämna, är hos lillis & ska sova här :)

.

sååå, kom hem för knappt en halvtimme sedan, vi kollar på comedy central just nu, eller ja, Lillis gör det iallfall! Har tagit över 100 bilder den här veckan, shit fifän!


hehehehe

heeeeej heeeej, sorry for no bloggning men har inte haft någon tid alls typ!


onsdags:
kunde inte blogga efter teatern för att Mariam, Danilo, Amin , Yassin & jag smet iväg från gruppen & gick runt i stan och lekte, fyfan har alltid kul med dem! Vi gick till donken käka sen till centralen igen, Mariam tog tåget hem 22.30 & då tog vi andra t-banan mot hjulsta, gick av i västra skogen & väntade på Akalla tåget. Lalaal osv åkte hem & var framme 23.30 ungefär (?)

Torsdags:
lite sisådär halvdase dag i skolan, efter skolan drog jag, Mariam & Danilo hem till Micke, sen var vi där, chillade snackade lite eller ja mycket:) åkte hem vid 18 tror jag.



Fredag/Idag:

sen idag, vad kan jag säga? SPORTLOV; S P O R T L O V, LYCKA!
Hade matteprov som blivit framflyttat, det gick BAJS gav upp, det var fett svårt. Hmm, efter skolan var det typ snöbollskrig, hehe sen åkte jag hem, var där käkade, var med lillis. SEnare vid 19.30 stack vi till bagis & tog emot 2 ting. Stod ute ett tag sen gick vi till torpet, hade fett kul!
Umgicks mest med Danilo, Lillis & Mike.. 


skriver snart detta var en boring resume
 

i c u

kom hem tio i elva igår, teatern slutade kvart över 21 tror jag. Skriver ikväll, kommer inte hem fnågonstans runt 17-18 =)

haha vi kommer inte klara av teatern med ----- i oss

hejhej Är med Lillis & jocke, vi slutade halvdag som sagt vi hade inget att göra så vi träffades i kiosken, snackade där sen kom vi hit bara så han kunde lämna läsk sen blev det bara att vi stanna här för han visade en liten  flaska, Lillis & jag klunkade upp den, hahaahahahah den tog slut. Känner inget än så länge men vi får se snart, lillis börjar slå jocke nu, rus kanske? :)


sen kanske vi drar till kista & träffar lite folk, heheheheheheheheeh okej jag kanske är lite flumm

ugh, jag vill sova...

ugh, orkade inte skriva något igår efter skolan, jobbig dag. Inte nice dag, var på ytters dåligt humör när jag kom hem, käkade sen gick jag & la mig, vaknade vid 6 ungefär, pappa kom in i mitt rum och fråga varför jag var på dåligt humör & om det hade hänt något. Ville inte berätta men han sa : "jag gissar på att du behöver cola!" grymt! hur visste han? Jag kunde såklart inte tacka ne så vi åkte ner till prisextra och köpte cola, chips, kakor osv, tröst mat haha...(?) Sen vid 7 kom Lillis, vi var i mitt rum nr2 för i mitt vardagliga rum finnns det inget lyse, nice var det iallfall. Hon hade damp för SL's bussar gick åt helvete. Så vi snackade lite, hon berättadse att hon hörde när jag flippade och skrek på johan, hahahahahhaahahahahaahhhaahah.

OJSAN glömde plugga till matteprovet vi har imorn, bra sophia, bra! Ett plus är ju att du suger på matte, fuckin shit!

jaja ska till skolan om en timme ungefär har idrott, slutar klockan 11.20 eftersom vi har halvdag för att vi ska på teater (hamlet) på kulturhuset i stan kl 6 med skolan, den slutar väl runt 10 tror jag, hujedamej inga valfria platser :( kommer somnaaaaa! Jaja det betyder väl att jag inte kommer skriva förrens imorn eftersom jag & lillis har lite planer efter skolan också, yaaaaaaaaaaaaaaaaaay! :D


justejustejuste, mycket på en gång nu men fick MVG på mitt So proc, det som var mest wierd var att när jag skrev det så tänkte jag "fanfanfanfaaaan, det här går så jävla dåligt, jag kommer typ få IG" men icke sa nicke! :D
Jag var fett nervös inför provet, det var den veckan efter att jag hade vart sjuk & gick på antibiotika, pluggade NADA när jag var sjuk, sen på torsdan läste jag igenom allt i boken 2 gånger sen somnade jag, heheh LUCK eller vad? :D

hej det är svinkallt ute

Orkade inte skriva några fler inlägg igår eftersom det hände en grej & för att jag var skittrött efter träningen som btw var SKITJOBBIG, hehe. 
Börjar om ungefär en timme, ska borsta tämderna, sätta på mig skor, ytterkläder, packa väskan & sen
rulla till busshållplatsen, inte nice!

hehe, ser lite uppblåst ut... :)




bajsa snett, orkade inte ta en bid i spegeln. Har leggins på mig också. Trevlans!


katostrofala händelser kommer inte en & en, utan som floder!

Shosan folket som läser! :D
inte tiptop idag om jag ska vara ärlig, har inte sovit ordentligt, vaknade tidigt. Idag måste jag hem till pappa och käka där, sen ska han på någon visning, vet inte om jag ska med men hoppas inte det. Annars vet pappa att han måste köpa shorts till mig, hehe... Inte på top idag som sagt men ja, det är som det är, vill inte skriva varför här men ja, ska försöka lösa detta så anrt som möjligt. Utan han så är ingenting sig likt.

haha synd, skulle vart framme hemma hos pappa nu egentligen, dags att kolla när bussen kommer!



där är det jag har på mig, mitt hår är KATASTROF!
btw, har ingen själutlösare på webcamen därav ställningen :)


everyday pictures, yesyesyes!


Den midjehöga kjolen, visade den för mamma...
Hon frågade mig varför jag inte köpte den, WHAT?! Får jag? :D
Ja, jag får hahaahahahahah, *huge happyface*


och så den fina skjortan jag köpte från H&M divided i Gallerian, 199:- kr :D



och så en bild på mig & lillis på toalletten på ungdomsgården, gammal vana hahah!


love you darlin! <3


lite kort om dagen

Tjena tjena brää! Allt bra med er? :D

Jag kom precis hem, har ej bloggat idag för att jag inte haft så mycket tid eller lust! Men nu har jag lust, imorse åkte jag & handla med pappa, och OMG HAAHAHAH från bilen vid parkeringen vid mataffärn såg jag Niklas! Jag börja asgarva rätt ut i bilen, min pappa trodde jag var störd, haha stackarn. Iallfall smsade Niklas & han sa hahaha och sen fortsatte vi smsa så jag slapp ha tråkigt i mattaffärn hehe. Sen när jag kom hem så kollade jag på tv i kanske en halvtimme, sen kom lillis. Vi tiggde till oss en skjuts till stan av pappa. Där gick vi runt och kollade i affärerna i gallerian (shit fifän vad kallt det var ute!) Jag köpte en skjorta :( :)

 

jag har ju egentligen bestämt att jag inte ska köpa mer kläder på den här månaden men jag smsa pappa (haha) och skrev såhär:

Jag: Sophia (din dotter) önskar sig en jättefin skjorta från H&M för 199:- kr :D
pappas svar: Ja ja bra
Jag: önskan uppfylld?
Pappa: Mycket kläder är inte bra för miljön.
Jag: Hahaha, inte kul! Uppfyller du min önskan? :)
Pappa: ok.
Jag: Jaaa! ska jag vänta på dig eller kan jag köpa den nu? :D
Pappa: Köp!

hehe, tack pappa! :D<3

Iallfall, ni vet kjolen som jag skrev om? Jag provade en massa kläder blan annat den kjolen, lillis också, tyckte inte om kjolen eftgersom mina ben såg "biffiga" ut i den, men lillis ska köpa den imorgon! :D
Sen pröva jag en annan kjol, en såndär taight som är midjehög, älskade den, den var knallrosa. Ska försöka få mamma att köpa den åt mig! Hehe :P




jaja sen åkte vi hem vid halv sex, sen vid halv sju så bestämde vi oss för att gå till torpet, åkte dit träffade lillis, träffade Mariam, nice! Umgicks lite med folk men det var inte som vanligt, helt stört! Iallfall, rolig dag!  

har ett par bilder från dagen, laddar upp snart!n

did you know...?



att jag har en paramore affisch/poster som sitter på min vägg? :')


the shit is bananas, b a n a n a s!


två bilder från fredags förra veckan!

Ja, som rubriken!

orkar inte rotera bilden så ni får rotera på era huvuden :)




på 1:a bilden: Marie :D.
 På 2:a bilden Lillis :D

har en jättesöt bild på Marie & Jens tillsammans, men får inte ens lägga ut den på Fb så den kommer defintivt inte upp här :/


fifty fifty

har ingen aning, vad fan ska jag göra? Har astråkigt. Dagen var rolig. Hejdå, detta är deprimerande!


i kinda love you :)

haha en sån skön snubbe, hur kan man hitta på sånt här? Iallfall big love till han <3




Wake up in the morning feeling like Winehouse
Grab my breezer, I'm out the door
I'm gonna be really loud

Cuz I don't care who I piss off, yeah
I'm a real big sinner
Sometimes I eat my dessert

Before my dinner
Talking odd socks on my toes, toes
Taking off all my clothes, clothes
Feeling overexposed,
So I put back all of my clothes, back on

Flush before I wee, wee
Get arrested daily, ly
Trying to get a peak of some titties

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss my butt
Cuz I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss a nut
Cuz it sells to be a slut
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

I stay out till 11 when my curfew is 10
Night sweetie, sleep well-
SHUT UP MUM I'm ON MSN!

Now the girls are lining up
Because were pussy sailin
But we punch em in the mouth
If they're not Sarah Palin

Talkin bout doin things well regret, gret
Menthal cigarette, rette
Butt plugs in his pet
WHOA! WHOA!

Text sex on my Samsung,
Not telling dad mum rung, rung
Have sex with Alexa Chung
By telling her I'm well hung
(I'm quite well hung)

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss my butt
Cuz I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss a nut
Cuz it sells to be a slut
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

This is the part where the rap breaks down
This is the part where the drums go POW
This is the part where your balls sag down
This is the part where your pants go brown
This is the part when your dad goes off on a cold
Christmas Eve to get some more milk, but he never comes
Back and 17 years later you find out he's with a whole
Fucking family of some Spanish bitch and he doesn't even
Know your fucking name anymore-

SHUT THE FUCK UP!
I'm sorry

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss my butt
Cuz I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss a nut
Cuz it sells to be a slut
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

JUST DANCE!
BAD ROMANCE!
Now let's copy poker face like
Whoa Whoa Whoa

tvättbräda all day!

kom precis hem. Åkte som sagt hem till pappa, pappa försökte få mig fet. Glass, kakor & mer mat... Typiskt bolivian beteende hehe... Nej men iallfall är sjuk IGEN, WTF MAN?! så jag låg mest slökolla på inspelade idol avsnitt, halvt vaken halvt sovandes. Usch verkligen inte hälsosamt att vara såhär sjuk så ofta. shit.

yallfall, dagen: Vaknade vid 7 någonstans, svarade på lite sms som jag oturligt nog inte hann svara på innan jag somnade igår kväll vid 11 tiden (HA-HA) ytterst ovanligt att jag somnade vid den tiden men så var det. Var fett otaggad på "promenaden", gick till skolan. Mötte Amin & Danilo på bussen. Men kunde inte prata med dem för Lisa steg på så jag satt & samtala med henne hela vägen till skolan. Woaw längesen jag snacka med henne... Iallfall.

Vi skulle ju gå runt råstasjön+lötsjön, så jag gick med Danilo, Lillis, Niklas & Mariam tills Mariam dissade oss för Tania :(

heheh det var fett kul, (os-guld till mariam & Marocko vadfan hahahahahah) sen kommer polackerna på andra plats. Hhaahha wihooooo.. Iallfall all utnyttjade att jag var sjuk & svag så dem mulade mig & puttade mig hela tiden. buhu. Det var iallfall kul, rätt sällskap hahaahah.......................................
Efter det gick vi på lunch, hehe jag åt typ 5 mackor & 2 tallrikar. Jag gamade hehe... Efter det satt vi i övre korridoren & kollde på en "dansuppvisning" & garvade rövarna av oss, fy helvete fick ont i magen. Mariam & Danilo började skojbråka så jag la mig i, sen kom Amin & la sig i han med, sen Niklas, sen Marcus. Sen slutade det med att jag slapp undan (skillz) & att dem lekte med Mariam. Har foto & video bevis hahahaaa. Efter det gick vi & hämta våra skridskor, sen åkte vi skridskor, lekte lite på isen.

Lalalalalalal tråkigt, efter det åkte vi till skolan, luffade där tills dem slängde ut oss alla :(


hhahahaah ingen ville dra hem så vi tog 505 mot solna för att luffa där, hahah vår lärare gick också på den bussen, jag har fått tvättbräda hahahahahaah vi garvade så jävla mycket på bussen . Sen i Solna där vår lärare också gick av bestämde jag & Danilo oss för att "stalka" hennes,  så vi gjorde det & efter ett tag märker hon det. Hon blir rädd, stannar upp & går åt ett annat håll. Hahahahaha helt sjukt. Sen insåg vi alla att det var DÖTT i solna så vi åker till Kista (hahahah vilka jävla luffare vi är!). Hahaha i rulltrappan på väg ner till tågen trycker Amin på stopp knappen och manglar mig så jag nästan ramlar ner :( sen en snubbe längre ner ba: Vad gör ni? Är det kul eller?

hahahha vi slapp undan hahaha, sen på tåget det var ännu roligare, några vuxna män kollade in mariam när jag gjorde så det såg ut som om hon smekte sig själv. ahahahahahahahahhaahhaahahhahahah garvar fortfarande.. Iallafall, vi gick runt i kista och skämde ut oss mer, jag & Mariam tappade bort Niklas, Danilo & Amin. Vi smsar dem sen dem svarar typ 5 minuter efter när vi börjar koka. fattar inte att jag har spenderat så lång tid på att skriva allt det här haha.
DET ÄR INTE ENS ALLT, vadafaaaan.

Iallfall i hallonbergen när vi gick av tåget för alla ville hem & ÄTA MAT så gick Mariam, DAnilo & Niklas av före mig & Ain, så när jag & Amin håller på att gå ut ur dörren så ska en kille in (han & jag garvade åt en annan sak först) båda vi ser han, Amin vänder sig om och kollar på mig, jag kollar på han och båda börjar låta såhär : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHHAHA HAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHA i typ 5 minuter, herregud. Kunde inte sluta garva kunde knappt andas hahahahah, Niklas, Mariam & Danilo fattar typ ingenting! MEn snubben som gick på tåget hade världens största mustasch Och världens fågelbo på huvudet, ahhahaahahahahahah asso shit ni anar INTE hur ont jag fick i magen när jag lugnade ner mig :(


Men jag har inte garvat så mycket på länge, needed!


har bilder på mobilen, vi kanske tar det sen, måste ladda över dem först! :D

omg vilken daaaaaaaag!

shiat, helt oslagbart. What a day alltså. Har fan inte garvat så mycket som jag garvade idag på länge.



skriver senare, ska åka hem till pappa nu ! 


glassigt

hade helt glömt bort snubben, hur? Levde fan med hans röst i femte klass typ. Haha hade glömt bort att han var fett tung. Mange schmidt! <3





kung tung : D


.

shosan shosan folket!

börjar 8:45 idag, med No. Kemi, fan vad segt. Lyckades försöva mig idag igen. Attans. Det kanske är larmet som inte låter. Hoppas på det för jag sov knappast djupt. Var jättepigg igår på natten fast jag hade tränat & hoppat runt hela dagen. Konstigt, men får väl leva med det!

bada :D

bildlös dag, har inte tagit en enda bild konstigt nog. Helt okej, busy being a happypill. Träninigen gick mer än hyfsat bra, kände mig fett proffsig hehe. Nu ska jag iallfall till badrummet, fylla badkaret med vatten och badaa. Nice bajs. :D

lycka

Ja vad kan jag säga?  Hade jag trott på att perfektion funnits så skulle jag kunna säga att min dag hade vart just det, perfekt. Tyvärr gör jag inte det, men dagen var ytterst bra. Visst, jag försov mig, vaknade en halvtimme innan jag skulle börja & stressade som fan men kunglig som jag är så kom jag inte sent. Visst bussen var sen som fan & det verkade som om den kommit från ett krigsdrabbat land, bussen kunde ha varit en buss fylld med flyktingar med tanke på antalet personer som fanns i den. Visst, det var trängre än trängst men vad gjorde det? Allt kändes bra, jag har inte kännt mig så här glad på ett riktigt jävla bra tag, det var länge sedan jag kände mig så glad som jag kände mig idag. Riktigt jävla länge sedan, allt flöt på som det inte har gjort på flera månader. Kände mig som mitt gamla jag, inga beskymmer & ingen kom åt mig. Jag märkte själv att jag hörde mig skrika & skratta hela tiden. Jag har på sätt & vis saknat mig själv. Har saknat att känna mig såhär. Allt var bra idag, även det lite sämre som hände rubbade mig inte. Jag tror att jag kände mig riktigt lycklig.


så, någon som pumpade mig med morfin medans jag sov?

Gästblogg

Hej alla kines -lovers! Lillis här, hade tänkt gästblogga lite :)

Min dag har inte varit prima -ballerina direkt, jag vaknade upp på fel sida av sängen och missade bussen så jag kom 25 minuter sen till min första lektion, super nice. Sophia å andra sidan har hoppat runt som en galning med ett brett leende på läpparna, hon har spridit glädje runt sig så min dag vände lite. Men när jag kom hem för att göra pizza smakade osten skit (Suzanne hade någon speciell ost-sort), annars var pizzorna riktigt goda.. Tillbaka till Sophia, jag tror hon hade tagit lite morfin eller något, hon var verkligen skitglad idag! Det var en enorm skillad från förra veckan och veckan innan och veckan innan det osv. Jag tror nog jag aldrig sett någon skratta så mycket som hon gjorde på fotbollen (idrotten i skolan). Nu dansar hon till Mange Schmidt, jag talar ut, sånge HAHA! titta på det här!


Jippie ny metod hjälper dig att gå ner i vikt, en liten biverkning dock, man får hjärtsvikt, man kan tappa ´lite hår och må dåligt men vill man vara fin så måste man ju tåla lite :)

Nu har inte jag något mer att säga tror jag , Supernice fågelbajs!


xoxo Lilla Mamma

dusch, msn och en catchy låt. Jag är hype fifän

"my horse is amazing...shut up woman get up on my horse..."

haha så catchy låt, har fastnat i huvudet på mig nu, tackar Marie haha!
Ska lyssna på den igen, avsluta en ytterst intressant konversation på msn & sedan gå raka vägen till duschen, skönt!


vi hörs! :D

happy valentines, typ :)

tjena tjena!

kom hem för lite mer än en timme sedan tror jag. Var i stan & käkade med Mariam. På centralen sötte vi på Elias, Malkolm & therese(?) trot jag att hon hette. Vi stannade upp en halv minut. Utbytte kramar & pratade lite. Trevligt attt träffa han igen. Jag som tänkte på det igår, helt otippat stöter jag på dem idag. Turunge. Jaja iallfall fick ett sms senare som berättade att jag & mariam skulle till donken på sergelstorg. Så vi gick. Där träffade vi Mike, Jens & Andreas. Helt otippat igen. Dem skulle se "Farsan" på saga. Mariam & jag satt där ett tag, chillination, vi snackade lite, umigcks. Sen stack jag och Mariam, tog bussen mot Stora Essingen & gick av i Fridhemsplan. Därifrån åkte vi hem. Hade jättekul med Mariam, och självklart "levde jag livet" & skämde ut mig. As usual. Behövde jag ens nämna det? :)

Här i Hb träffade vi två killar från skolan, HELT otippat IGEN haha. När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och kollade på en del av den där filmen, vad heter den nu igen? Någonting med dans. Boring faktiskt. Tänkte göra mamam glad så jag städade lite här hemma. :)

duktig dotter, heheh.

tog typ 3 bilder, ingenting som är nödvändigt att ladda upp. Tack för rosen Mariam <3

jag hittade den!

hehe jag hittade bilden på mig & Jens!



okej jag var ful som stryk, hehe. Men själva bilden var gullig:)


gårdagen

Tjena tjena!

Har varit vaken i en timme snart tror jag, var fett hype mn sen sjönk humöret. Valentines day today, ett ord PALLA att alla ska vara så jävla jobbiga & tjata om det som om det vore årets stora händelse. Jag ska bara ut & käka med Mariam sen ska jag hem & sen kanske träffa lillis. Geezame, planerna.


Igår: Lillis skulle fixa sig för att vi skulle göra något, jag ville vara med gänget från kista för alla killar är typ snygga, hehe. Men jag kom på att alla dem ligger hemma & sover för att dem kom hem från Falun där dem säkert har festat inälvorna ur sig bara för att det var deras sisa gång eftersom dem slutar nian. Så jag ringde inte. Lillis var trööööög så jag kollade på inglorious basterds (skriver ett annat inlägg om den senare) & sen ringde hon mig & sa att hon skulle på bio med sin pappa så jag ba vafan ska jag göra nu? Klockan är fan 15 alla har redan planer :( sen så tänkte jag på kista ch blev ledsen hehe sen ringde jag Daniel, fick fan vänta på han till typ klockan 17. DÅ gick jag hemifrån & träffa hani Hallonbergen sen åkte vi till Kista. Och jaaaaa, jag köpte lite grejer :((
FY, jag får ju inte av mig själv :(


Vi käkade på burgerking först, för jag va fett hype det va fett länge sen. älskar fet mat <3 Sen gick vi runt i några affärer och kollade, jag blev typ galen för att jag ville köpa typ allt. Hhi!

Sen vid 19 ringde lillis & fråga vart jag va så jag svarade i kista med Daniel, och då hon ba: &%#"%=/(%¤)#=1 vadfan jag var ju där för 5 minuter sedan, jag kommer ska bara äta lite snabbt. SÅ jag sa okej och gjorde happyface som hon inte såg, hehe. Sen kom hon och vi gick till vår favoritaffär kista grossen, som var STÄNGD :( så fick köpa läsk på pressbyrån istället, dyrt vadfan :(

sen åkte vi hem till mig & jag tvingade dem kolla på iglorious basterds.


Det jag köpte:

Linne-New Yorker 89:-

Leggings-H&M 99:-

örhängen- Ur&Penn 20:-/st

tycker legginsen är skitcoola på annorlunda är dem också.





lillis säger att mitt barn kommer få någon skada & att den kommer se ut såhär :(


haha that's some serious shit

Marie & jag brukar skicka länkar till varandra om roliga saker, roliga videos, roliga sidor, roliga bilder. Älskar galna nattkonversationer med henne, så skön person alltså. Dessa kväller förgyller ibland mina dagar. Saknar jul lovet då det skedde hela tiden haha! <3

 

lite bilder som jag har hittat via maries länkar:






video:


godmorgon

godmorgon..


hade bara det att säga haha

tyngre än tyngst, wheres my horse my horse is amazing




den som inte ens småler får en länkning, haha haha haha hahah marie är tööng

pics





och jag var självklart tvungen att ta en bild på mina skor. hehe.

träslöjden, mitt "projekt". Man ser även en liten bit av jens.


Solna gymnasium, på lappen med en drake stod det på ett ungefär " är du intresserad av magi? Tror du att du kan utöva mag?" 100 % seriöst. hhahah fan vad sjukt, men kul var det :)

 

 

jag hade en jättesöt bild på mig & Jens tillsammans, vet tyvärr inte vad som blivit av den. Den har säkert gått upp i rög, kan inte hitta den. Synd.


fun is fun, fun is funny and funny is tvättbräda

inte heller någon bra dag idag. Ja förutom solna gymnasium, det var fett najs haha. Spanade in killar med Johanna för det mesta. Se men inte röra. Ha-ha. Skolan rullade på som inte vanligt...? Känns sjukt långsamt & segt i skolan, speciellt den här veckan.


HAHAHAHHAHAHAHHAHAH STEFAN PÅ TEKNIKEN HAHAHAHAHHA JADÖÖR!

Mariam: AHH i got a paper cut!
Jag: Åhh, stackars flicka jag går & hämtar stort plåster till den stora flickan.
Stefan: Ett stort plåster till munnen ja.
Jag: HAHAH (1 minuts asgarv) HAHAH mariam hörde du vad han sa? hahah han sa att du hade stor käft, han sa att du pratar för mycket (mer asgarv)
Mariam: Nej det sa han ÍNTE, eller hur stefan?
Stefan: Nej det sa jag inte
Jag: Nej han sa det inte men han menade det hahah (asgarv)
Mariam: Juste idiot, så torr humor.
Stefan: (säger det lite tyst) Men stora plåster behövs till stora saker



ahahahahahhahahhaahhah så han menade att mariam hade stor käft, omg jag fick tvättbräda haahahahah! Okej nu till er som inte vet, stefan är vår träslöjdslärare/teknik lärare, haahahahahahahahhaahha

never say never

okej, jag måste bli bättre på detta, alltså bloggningen me just nu mår jag inte så bra.... Jag vet att den suger för tillfället. But after all, bloggen finns ju egentligen för att jag ska kunna skriva ner mina tankar & känslor för att senare kunna se tillbaka på mitt liv som ungdom. Hehe om jag ens blir vuxen såklart... Men ja, vill inte läsa något tråkigt om jag nu blir vuxen. Men skriver ett nytt inlägg snaart, har försökt ta bilder idag men det känns inte rätt när ingenting verkar vilja gå framåt. Ingen höjdare precis. Ingen bra vecka men skönt med helg. SKa försöka blogga mer.

känslosamt inlägg

okej såhär är det, känslokall? Knappast! Har hört det från ett par människor med dem har fel, dead wrong. JAg har helt enkelt starka åsikter om sådant andra inte vill prata om. Vissa ser mig även som en känslokall person bara för att jag kan vara seriös kanske för att jag är sur och arg ganska ofta? Kanske för att jag inte är så kärleksgivande.. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte om det egentligen, dem får se på det hur dem vill. Sättet jag ser det är annorlunda än vad många andra i min ålder ser på saker, jag hatar när folk tror att vi lever i en bubbla där allt är fantastiskt & perfekt. Det är inte sant, människor som ser saker på det viset... vad ska jag säga? Kom igen var realistiska. Jag ser på allting ur en realistiskt vinkel, att fantisera om att det finns någonting som är bättre är så jävla onödigt, för när man kommer tillbaka till verkligheten kommer det som ett slag i ansiktet när man inser att det inte funkar så, att det inte är så som man önskar att det var. Be realistic for fucks sake. ´
Varför jag känner såhär vet jag inte, har alltid varit såhär, jag ser på saker anorlunda, jag ser något dålig men ändå något bra i allt. Men när det kommer till kritan vad är det som väger mest? Det dåliga eller det bra?

Det som drar dig neråt i ett mörkt oändligt hål & gör dig ledsen, sur, arg & kanske för en liten stund ytterst självmordsbenägen eller det som får dig att le & tro att du kan sväva bland molnen? (för ska vi vara riktigt realistiska så kan jag säga att man inte kan flyga, man kan inte sväva)

Är du glad? Fine va det men glöm inte att lyckan har sitt slut & snart kommer sorgen, snart kommer det som gör att du slutar le för en stund, snart kommer det som får dig att sparka på skåpen, slå någon eller önska att du bara kunde försvinna föralltid. Något kommer alltid i vägen, om det finns något som inte kan stoppas så är det sorgen & det onda. Alltså, det som sårar dig.

Jag säger nu inte att jag aldrig är glad, att jag aldrig ler. För det gör jag, varenda dag varenda jävla dag. Men det där onda, det där dumma & idiotiska som jag nämner är det som har gjort att jag insett att det inte går att vara så hela tiden. Jag är realistiskt så är det, anledningen till att jag är realistisk är händelser. My mind. Är så trött på att många tror att "allt kommer bli bra" & att "allt löser sig", det är inte så för om det hade varit så så hade jag inte suttit och skrivit det här.


börja aldrig drömma för när drömmen slutar förstår du att ingenting någonsin kommer vara så underbart som det var i drömmen. Drömmar är inte realistiska.


världen suger så är det!

en sak till förresten: Om du ser mig som en känslokall person så beror det på att du inte står mig tillräckligt nära, mina närmsta vet hur jag är. Men jag kan själv säga att jag är ganska så känslokall när det gäller vissa saker. Men inte alltid.


BLA BLA BLA

Åh, skoldagen sög. Börjar ångra att jag blev frisk, inget jag kan ändra på eller påverka precis men ja, jag önskar. En vecka till hade vart nice, skönt faktiskt. Trodde jag hade vilat tillräckligt från skolmiljön men nej....

Jaja, skoldagen började rätt så bra, började skolan klockan 11 men gick till skolan helt i onödan för att få en helt förväntad diss? Yeah, bra Sophia. Iallfall kollade på idrotten eftersom jag inte får´vara med än, efter det var det lunch sen blev dagen sämre och sämre, vill hem men hadebara franskan kvar efter matten & allvarligt talat, 100 ärligt nu, franskan är vissa dagars höjdpunkter, tisdagar, onsdagar, torsdagar praktiskt tageet alla dem dagar vi har franska är dem bästa i hela skolveckan. Helt allvarligt franskan är den lektionen jag gillar mest, så skönt att ha lektion med många som jag gillar, helt blandat. SCHÖNT!


YALLAFALL långt, meningslöst inlägg...


vad ska jag göra? känner mig som en tant som måste vänta till 11 för att kunna ta ett enkelt piller, suffer mf suffer. fan, hataaar allt för tillfället.


Hoppas ni har överseende för detta, don't hate on me even though i hate you.....

i want that bad

Ink´d Paul Frank blue



Vill ha dessa söta hörlurar, im in need. Kostar 219:- kr prybutiken.com




tung musik bräää




Som ni ser, lite varierad musik smak
heheh kolla hur många visningar "Bad romance" har  :O



lite typsikt att ha tjejer med stora göttar och ännu större bröst i hans video but what to do? live with it  :D




jajajjajajjaaj mååååååååååååååååååste plugga nu D:

easy im still pissed somehow






blogg.se har ju varit helt jävla cp sen igår, tog miljoner år att ogga in och det gick inte att ladda upp bilder, blogglusten försvann, hheheheheheheheheh....................................... Fick reda på typ ALLT jag missat under 1 vecka och 2 dagar, FICK DAMP OMG.......................................................... Hehe var tvungen att gå hem, så arg var jag, ville spy, hata skolan :)


Vi har fått en ny elev i klassen, hann inte prata med enne eftersom det hände en grej och jag gick hem för jag kände att jag skulle få ett dampanfall.. men imorn ska jag hälsa :)


ÅH LIGGER EFTER MED SKOLARBETE MÅSTE PLUGGA FÅR DAAAAAAAAAAMP







HEJDÅ MF'S


im saying

"in my head i see you all over me, in my head you fulfill my fantasy"


im deeply inlove....

"We where the kings and and queens"




heart.


filtips



Haha, skitrolig film, finns några naken scener men absolut inget farligt. Filmen handlar om en kille som blir dumpad, han reser iväg till Hawaii 3 veckor efter deras "break up" för att "glömma bort" tjejen som dumpat han men hon åkte också dit fast med en annan kille. ´Dem bor på sama hotell, och så vidare. Resten får ni se anske avslöjar för mycket annars :D


Men den är iallfall skitbra & asrolig, har redan sett den två gånger & jag köpte den i fredags!


ny kategori btw!


bild från igår

dålig fotograf, btw sorry lillis,eftersom du inte ens vet om den här bildens existens, kul va ?
Ja, hehe <3



lillis pratar med Patrik, bredvid mig sitter Jens, som typ inte ens syns & så är jag den dåligar fotografen.


raseiutbrott? nejnej

filmen var super, men 3D versionen är 100000000000 gånger bättre, okej det här inlägget har jag skrivit 2 gånger tidigare för att allt bara raderas :@ & egentligen borde jag vara mitt i ett raseriutbrott & kasta kuddarna som är omkring mig hej vilt & skrika som en kärring. Konstgt nog fick jag inte damp, hehe bara en fet klump i halsen men det löser sig, hehehehe....

Efter bion gick vi runt en stund, gick in på Belle shoes köpte en väska, alla kostade typ 149 :- för dem var på rea.


Så det är fett billigt mannen, spring iväg & köp nu!


sommrig kjol

Jag är inte en person som går runt mycket i kjol/klänning, men den här var ju asasnygg, vill ha.




Finns att köpa på H&M för 199:-
har inte sett den i någon affär än men klicka här om du vill se eller köpa den.


avatar andra gången gillt!

 

Ska på bio med mamsen, är fortfarande äckligt sjuk men jag "offrar" mig själv. Jag ser allfall frisk ut nu. Vi ska se Avatar, mammas första, min andra. : D


Mamma "fixar" sig & hon är, sorgligt nog som alla andra jag känner, alltså långsamma när det gäller att fixa sig!




kort kofta - ?
linne - New yorker (y)
jeans leggins - Lindex barnavdelning

åh juste, GODMORGON!


hahaha trevligt

hahaha minns inte var jag hittade bilden men ni måste medge att den är rolig, HAHA!


vill ha lila converse

Hej lila converse, jag älskar dig & jag vill ha dig mer än något annat.

vill ha, vill ha, vill ha



kostar runt 599 :- till 699:-



wierd


kom nyss hem typ, var ute med Lillis, först gick vi till torpet, där spelade vi kort med Peter & Jens, min röst var fett störd haha... onödigt att nämna men gjorde det ändå :) Iallfall, vi spelade kort en stund sen kom Jocke så vi satt där en stund till & kolla när han spelade sen gick vi därifrån för att vi ville ut & gå i området. Vi gick till kiosken & köpte läsk, klubbor & godis sen skulle Lillis hämta något hemma hos henne så jag & Jocke satt i hennes port och snackade lite om saker, heheh fun! Sen kom hon igen och ingen av oss orkade typ röra på sig så vi satt kvar där till jag skulle ta bussen hem & lämnade dem två där.

 

och det här var typ världens tråkigaste inlägg, eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


-

"I'm playing with fire"



hähähäh

hej ska se på film hejdå :)

mad tV



HAHAHAAH kolla den som ska föreställa "Dr Yang"


rädsla

vågar inte ställa mig upp, blir helt yr & borta i huvudet när jag gör det, euw äckliga bakterie, hata hata! Har så jäkla ont i halsen, kan knappt svälja. Åh sitter typ här och dör! Fan vad jag lider, bajs! kan inte rulla mot sängen så somnar antagligen här på "rullstolen"

Lite ironiskt att jag på något sätt fått en bakterie när vi snackade om skillnaden mellan virus & bakterier på NO:n i måndags, scary, aldrig mer No kanske?



varför, varför & VARFÖR försvinner toningen så snabbt? Mitt hår är redan rödbrunt igen, gaah!

msn koneversationer



Jadu Jocke! Du kanske har rätt, det kanske är dags för mig att börja mogna :D


försökte förklara för Amaro att jag va sjuk!




mer kommer säkert imorn!


msn



Haha, konversation mellan mig och rebecka, lekte dum för att slippa svara på en fråga. Varför tror så många att jag är full jämnt? :(



fler sådana liknande konversationer kommer laddas upp eftersom jag brukar ha roligt inne på msn, haha. Gjorde iallfall en helt ny kategori bara för att ja, som sagt har alltid kul på msn, eler ja ofta iallfall! :D


blööö

Så, hej på er!
Mår känslomässigt bättre nu men fortfarande lite... typ ledsen? Ja det som hände i måndags knäckte mig inte, utan det var nog mest en chock, trodde inte jag skulle bli behandlas så respektlöst, absolut inte av de personen. Men det har lösts sig, after all det var inte det som gjorde mig så känslomässigt rubbad om jag kan kalla det. Men jag erkänner att det påverkade mig mer än jag trodde det skulle påverka mig. Nog om det, har nu pratat med Mariam & Lillis, good!

Idag gick jag till vårdcentralen, fick antibiotika recept. Mådde som sagt SKIT! Det visade sig att jag har en bakterie därav måste jag ta antibiotika i 10 dagar, morgon och kväll, inte nice pillren är skitstora! Mina halsmandlar är svullna, vill operera bort dem, min borsa vill också! vi har mycket problem med dem, varför vet jag inte men min högra halsmandel brukar sitta vid utsidan av min käke ibland, den flyttar alltså på sig helt plötsligt ibland, läskigt faktiskt! iallfall, min äckliga bakterie blandat med händelserna gjorde nog så jag mådde så dåligt.


Usch kan innte svälja, har dreglat ner hela min säng...

Får inte gå till skolan på minst 3 dagar så yeh, they slipper me... Har astråkigt här hemma juuuu!

fuckin shit, this sucks

det är inte sällan jag har problem, jag har mer än ofta någonting som tynger ner jag mig varje dag fast jag inte visar det. Jag har alltid något jag vill säga, på sätt och vis få ut ur mig. Det behövs. Det dåliga är att det inte finns någon där som lyssnar. Ingen bryr sig riktigt, dem hör vad jag har att säga men inte mer, dem lyssnar inte. Jag är så jäkla trött på att hålla det mesta inom mig. Jag är så trött på att alltid vara den som lyssnar på mina vänner när dem har prolem, när dem vill prata, säga vad jag tycker, ge mina "råd" men aldrig få någonting tillbaka när jag väl ber om det. Jag ber om 10 minuter för att få ut något jag vill, personen jag säger det till hör men vad säger den? jag får knappast "råd" eller åsikter, allt jag får är ett "OK" eller "oj, vad dåligt". Det känns som att jag ställer upp för er men inte ni för mig. Det är väl inte konstigt att jag inte vill dela med mig av mycket om jag ändå inte får det stödet som jag gör mitt bästa för att ge er, jag får det aldrig tillbaka. Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska vända mig till. Jag mår dåligt innerst inne, jag hatar allt, verkligen allt. Så jävla trött på att hela tiden ge men aldrig få, det finns kvällar jag gråter mig till sömn. Jag blir tagen för givet. När jag behöver hjälp finns inte en enda jävel där för mig, ingen kan ta sig tid att hjälpa mig. Det känns som att jag har kommit till den punkten där det redan är försent att prata med någon om allt jag känner, försent för skadan är redan skedd dock har ingen hjälpt mig att reparera den, ingen har ens försökt. Jag orkar inte mer av det här. Jag mår så jävla dåligt, jag är så jävla besviken och trött på allt & alla. Men ändå, vad kan jag förvänta mig?
Jag är så trött på att ifrågasätta mitt liv varenda dag utan att komma fram till någon slutsats, ja vet inte vad jag gör här & varför just jag lider, jag är så trött på att falla utan att någon tar emot mig. ingen bryr sig om mig & alla ignorerar det jag känner och mina dystra blickar, ingen bryr sig om att även jag kan gråta. Jag mår sämre än skit och jag spricker snart.
Jag hatar allt det här och jag vet inte vad jag gör på den här planeten, jag hör verkligen inte hemma här

Det enda jag kan göra är att hjälpa mig själv,precis som jag har gjort i hela mitt liv.



Jag är mitt egna ljus & jag slocknar snart.

RSS 2.0