sover ni ?

Sista inlägget för idag, ska sova nu hihi.
Godnatt gullungar<3


SKA DUSCHA

haha snacka om bra uppdatering ! :D
hur som helst, jag ska ta en dusch nu jag återkommer senare!


i belive.

HALLÅ, ÄR DET EN ALIEN?!


kolla noga nu, vart kommer Sophia ifrån (jag) ? Kanske från Kina som vissa tror... Men vem vet ? Jag kanske är från planeten Mars? Kanske är rysk, kanske från Peru  eller svensk ?
VAD TROR DU ?


some pics, hihi!



Moi at school !



moi again hihi.



Lillis my hunny<3

lillis again, my best<3


jobbig dag, dålig update...

Nej, jag ljuger. Dagen var inte jobbig. Den var helt OK bortsett från mattelektionen men den kan vi skita i...
Iallfall så började jag klockan 9 idag, turbarn som jag är fick jag skjuts till skolan så behövde inte sitta på en busshållplats och frysa häcken av mig, som jag gjorde igår?
Slutade fem idag, på väg mot busshållpplatsen träffa jag bland annat Mariam, Anti, Danilo, och Bryan.
Lillis jag och Daniel satt med dom och chilla ett tag, sen stack Daniel. Helt plötsligt var vi vid bussarna.
Alla delade på sig, jag åkte hem Lillis åkte mot solna med Mariam för att hyra film Danilo, vet jag inte samma sak med Bryan men anti följde med mig mot hållplatsen och höll mig sällskap. Ringde pappa och fråga vad han gjorde, han skulle till Ikea så jag sa åt han att vänta på mig. Vi åkte dit var där och kom tillbaka.
Jag kom väl hem kvart i 7 halv 8 kom lillis sen vänta vi på att min brorsa skulle fixa sig, sen stack vi hem till min pappa. Ja och för att göra ett långt inlägg kortare så kom jag hem för ungefär 10 minuter sen.
Så nu ligger jag i min brorsas säng (hos mamma) och skriver det här inlägget !

hihi, jag uppdaterar senare babes!

CIAO


läggdags

Jag är fan seriös, helt klart seriös fick bara 4,5 timmars sömn igår.Och det räcker inte för mig!  Snacka med marie på msn typ hela jävla natten, men kunde inte slita mig ifrån våran konversation, kom igen vi har fan världens roligaste konversationer när vi snackar på msn haha. Men måste verkligen lägga mig tidigt nu, vill inte somna på någon lektion som jag gjorde förra veckan. Och om jag gör det så vill inte att några ska se det, och ja det hände. Jens och Bryan hade tur den dagen...


*
KAAABOM*
*
AAH IM ON FIRE, SAVE MEE*
*
BRING MORE GASOLINE EVERYBODY*

tänkte dela med mig, lyssna och njut !


Your subtleties
They strangle me
I can’t explain myself at all.
And all the wants
And all the needs
All I don’t want to need at all.

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it’s best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light,
It ends tonight,
It ends tonight.

A falling star
Least I fall alone.
I can’t explain what you can’t explain.
You're finding things that you didn’t know
I look at you with such disdain

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it’s best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

[Chorus]
When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It’s too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.

Now I’m on my own side
It’s better than being on your side
It’s my fault when you're blind
It's better that I see it through your eyes

All these thoughts locked inside
Now you’re the first to know

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It’s too late to fight
It ends tonight,
It ends when darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It’s too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.
Tonight,
When darkness turns to light,
It ends tonight.

(inbäddNingskod inaktiv på begäran. IN MY FUCKIN ASS YEAH!)

http://www.youtube.com/watch?v=b4QGrMyXCKo


 


telefon flumm hehe...

hej igen bloggen !

Kom hem för en halvtimme sen, på ett ungefär. Snackade i telefon med Adam för ett tag sedan, han hade vart på derbyt han var på väg hem. Vi snacka ett tag, sen bad jag han ringa upp om två minuter. Verkar som han glömt bort mig :/... Iallfall så snacka jag med mariam nu, flummar lite hehe. Jag tackar ännu en gång söta marie som har skickat massa låtar till mig, dom är lite beroende framkallande men jag klarar mig och nu när jag skriver om musik så kom jag på att jag måste ladda min ipod ! :D

Min uppdatering varierar lite ibland har jag märkt. Eller märkt och märkt jag har ju vetat det hela tiden men jag har ju vissa anledningar. Min brorsa t.ex han änvänder datorn hela jävla tiden. Han vet inte hur man delar med sig...


HELL YEAH BLATTEPOWER !

HAHA, kände bara något för rubriken.

Vår pasta med lite ost ovanpå blandat med köttbullar var gott. yummie !
Mariam kallar köttbullarna för "stenar" dom är ju lite brända men annars är dom goda. Smsa precis Lillis och bad henne komma men hon svarar inte :/ hon är antagligen hemma hos sig och byter om till idrotten, är lite exited faktiskt. Längtar om jag ska vara ärlig. Åt ju för många kakor...

Som sagt i tidigara inlägg;



Sophia: Mariam?

mariam : Ja?

Sophia: want som swedish meatballs ?

Mariam: Hhahaa, hehee


typisk sophia och mariam humor, haha någon som förstår ?


Hos Mariam <3

Hej igen!
Tydligen publicerades mitt förra inlägg nu? När jag logga in.
Konstigt konstigt! Iallfall så är jag hemma hos mariam nu, vi har 1 och en halvtimmes rast så vi ska baka till klasskassan och äta pasta med köttbullar. Änså länge så har Kladdkakan vi bakade vart i ungnen ett tag och pastan är klara snart, medans åt jag tusen (jag lovar!) av mariams mammas kakor, gud så himla gott!
Mariams mamma=skitgoda kakor, love her cookies. Jag undrar varför mariam inte är fet.... Nu ropar mariam, antar att maten är klar så dags för mig att äta mat.


PUSS

godmorgon älskade blogg !

Godmorgon babes !

Vaknade för en stund sedan, fast publicerar/skriver det här nu hihi !
Jaja, sluta fjanta dig nu sophia.. Har iallfall vanlig skola idag om jag inte har lyckats missa något viktigt när håkan pratade. Hmm.. Juste kanske inte så viktigt för er att veta det här men jag säger det iallfall !
Jag och några fler i klassen som inte var med och simma med resten av klassen pga vissa anledningar har fått en ny chans, jag får alltså min andra chans den 12 oktober.
Min anledning var att jag hade mens och att min navelpiercing inte har läkt än. Jag får väl  ha en kompress den här gången.Men det ska gå bra, jag klarade ju att simma 200 meter förra året så no problem ! Men ska iallfall simma en gång innan för att försäkra mig om att jag klarar mig, tänker inte få IG !
Känner att jag gjorde min idrottslärare glad nu, hahah !




love to you from me<3

haha, nej fyfan

haha kollade igenom bilderna på datorn för att jag tänkte ladda upp någon bild.
Men nej, fetglömm.Jag vet att det handlar om att "bjuda på sig själv!, men nej i det här fallet skulle det inte vara att "bjuda på sig själv"!rättare sagt skämma ut sig själv !

nu ropar mamma, hon vill mysa och titta på en film, alltså mysa lite. Haha jag måste klä på mig! Det här blir sista inlägget för idag, haha !

Godnatt mina älsklingar !


det var ett tag sen...

hej bloggen, som rubriken lyder så har det varit ett tag sedan jag skrev något. Ber om ursäkt för min kassa uppdatering men det kändes som jag behövde en paus för att vila upp mig lite. Har massor med saker jag ska plugga på och sånt. Har haft prov inlämningsuppgifter läxor, inte kul. Men jag måste. Iallfall så skrev jag nog det sista inlägget i onsdags? Stressar jättemycket med skolan och sånt. Jaa... Vad ska jag skriva?
Sen det senaste inlägget har det varit vanlig skola, grymma raster det gammla vanliga om man kan kalla det så.
Så tänkte plåga er och skriva upp vad jag har gjort dag för dag. feel it, feel the pain !

onsdag:
Vanlig skoldag, stressigt efter idrotten. NEJ nu när jag tänker efter, det var INTE en vanlig skoldag. Hade skolfoto, gosh jag vill inte se bilden, gaaah !

torsdag:
Vanlig skoldag, inga speciella händelser om jag minns rätt. Lektion, kiosken och lektion igen.

fredag:

sluta kvart i fyra, sen dag. Chilla med Anti efter skolan vi sattt vid gungorna sen kom David vi satt kvar en stund sen följde vi med han hem, sen till busshållplatsen. Kom hem halv 6. När jag kom hem käka jag sen ringde jag anti vi bestämmde att vi skulle till kvällis. Så tog bussen halv 7 drog hem till anti en stund hjälpte henne att klä på sig. Vi kom till kvällis vid kvart över sju. Där satt vi och dega. Sen hade vi kul. Lillis kom och hälsa oc jag orkar inte skriva precis i detalj.Men jag hade jättekul med Anti, haha en sjuk snubbe försökte kommunicera med mig på spanska. Anti stack halv 9 för att käka, hade absolut inget att göra så va med issa en stund till ungefär kvart i nio sen följde jag med henne hem. Efter det stack jag hem och jag hade så jävla tråkigt. Ville ut men hade ingen aning om jag orkade ringa upp folk så jag stannade hemma och dega upp mig.

lördag:
det blev ängby för mig lillis och mariam.  Var inte på världsbästa humöret men... Vi skulle se på mickes match men vi missa hela för att vi inte kunde hitta dit, det var fan jobbigt att inte veta vart man skulle.

just nu:

har precis duschat, sitter och skrive världens mest deprimerande inlägg och lyssnar på never shout never låtar. Tack så mycket marie! :D SKa fixa i mitt rum snart är jättestökigt därinnne.

 

Hejdå
puss


gaaah jag har trettio minuter på mig !

Är hemma hos lillis, vi sprang 5km för en halvtimme sen fick en ok tid.
Gaaah, jag har 30 minuter på mig för att mitt hår ska torka, byta om till fräscha kläder och hinna tillbaka till skolan, har matte sen ! Dumma bajs-schema. Måstye verkligen sluta skriva nu.

hörs senare !

Lektion

Hej hopp alla trogna läsare!

Det är Lillis, Sophias bästa vän som skriver! Jag är inne på hennes lektion nu hon sitter och pluggar stenhårt och jag sitter vid datan och skriver åt henne :-D Sen ska hon ha spanske , jag hoppas jag får vara med på hennes lektion annars måste jag gå hem! Nu är det "chill" för hon har en annan lärare som inte ens håller koll på gruppen, jag låtsas att jag går i hennes klass ska ni veta ;-) verkar funka ! Nu ska jag dra och kolla runt på lite bloggar! Vi ses!

Godmorgon

hej bloggen, det blir ett morgon inlägg idag.

HAr iallfall skolfoto idag, är lite nervös har en tendens att alltid bli ful på dom, alla foton jag har varit med på.
USCH! kan v inte bara skita i det istället?! Börjar 9 idag, lite bättre än dom andra dagarna iallfall, fast måste iallfall vakna tidigare än dom andra i klassen. Tråkigt inlägg, allt är bajs idag(ni har säkert märkt att jag använder ordet rätt så ofta) så skolan kan bajsa ner sig och fotografen också för den delen!


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

ME LIKE...!

GOSH!
Lillis och jag gick in på skopunktens sida för ett par dagar sedan, vi såg ett par fina skor som vi ska köpa.
Yummie, skitsnygga och perfekt för kalla vinterdagar!






Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com


IM SO HAPPY NOW!

Jag sitter i vardasrummet och pluggar på som en liten skol-nörd! Har SO prov på fredag, musik läxförhör något på fredag också sen har jag något med NO:n också om jag inte minns fel, vilket är mest troligt...Ska sluta snart, eller ska jag vara ärlig så har jag redan slutat jag sitter ju och skriver det här inlägget nu. Är med lillis också, jag skulle ju färga hennes hår idag istället men puckot har glömt hårfärgen hemma, gaah ja som var så exited.


GAAAAH JAG BLEV PRECIS ASGLAD ! PARAMORE KOMMER TILL SEVRIGE ! :D

http://www.eventim.se/cgi-bin/tnl.dll?id=LSE&evid=760126


OMG, jag vill gå, so much ! Jag kan inte missa både Green days och Paramores spelningar  här i Sverige, oh me so happy now !


musik

pratar i teleon med lillis, då snackar vi såklart skit haha.

förresten så känns det som om jag inte använder min ipod, alltså då menar jag använder den till det man sa använda musikspelare till, musik. Jag använder den mest för att checka mina kommentarer och vara innne på msn eftersom jag inte tycker om att ha en dator i knät när jag ligger i sängen. Jag tror anledningen är att jag bara har ett 30-tal låtar på den. finns det någon som vill skicka låtar, vore jättesnällt isåfall. Jag lyssnar ju på rock/alternative/indie vad jag vet. någon som kan skicka? Länkling kan det bli!


IM BAD, SO BAD.

Jättedålig uppdatering idag, i know !

Har iallfall bara varit skola idag ingenting märkvärdigt, som vanligt bara.
Sutade klockan 3 tror jag, efters skolan väntade jag på lillis som slutade 4 och sen rulla vi iväg mot kiosken.Där satt vi och chilla med några från klassen, lite kul ! Vid halv 5 stac jag, mariam och lillis mot busshållplatsen, där dom med våld tvinga mig att missa tre(?) bussar och stanna kvar där och lyssna på skitsnack(som jag älskar)
men jag älskar att umgås med dom. När jag kommit på bussen blev det lite strul lillis följde med ín så jag höll kvar henne i ett fas grepp och bussföraren ville nog va min vän för han börja köra utan att klaga på att lillis inte visa busskortet var askul att kidnappa lillis men det roliga måste ju ta slut så jag lät henne gå av två hållplatser senare, im evil i know, Mariam i so dark ! haha det sista var ett internt skämt, fattar ni inte så är det ingen idee att försöka...När jag kom hem var jag konstigt nog trött så gick och la mig tills typ nu, så sitter och fikar med mammsen, mysigt mysigt !

Vi får se om jag lyckas med mitt 2-inlägg-per-dag idag ! :D

ciao kisses

Nämde jag förresten att jag har skolfoto på onsdag? PANIKPANIKPANIK! PROBLEM, PROBLEM, PROBLEM!


i love you best friend



vi har varit vänner i ett år nu, trodde aldrig att någon kunde betyda så mycket för mig som du gör Lillis.
Allting som vi har gjort tillsammans, upplevt och krigat oss igenom alla dom svåra stunderna, det känns som att jag klarar allt så länge du finns vid min sida. Du har ställt upp för mig så många gånger, mitt liv är långt ifrån perfekt men Lillis med dig kommer jag närmare. Det har funnits miljoner stunder där jag varit ledsen och du har alltid gjort mig glad igen, jag kan berätta allt för dig du är personen jag litar på som in i helvete. Vi har så många minnen, stunder som jag aldrig någonsin kommer glömma bort, jag har så kul när jag är med dig.
Den här texten är långt ifrån en rättvis beskrivning av en äkta vän, en sådan som ställer upp och lyssnar när du behöver det som mest. Jag är tacksam för att jag har henne som bästavän.
I LOVE YOU FROM THE BOTTOM OF MY HEART, YOU KNOW THAT !

(BARAPAPAPAPAPAPAPA!)


Blir ett snabbt inlägg om min outfit



där har ni min outfit, orkar inte skriva om vart jag har köpt och sånt nu...
Så om ni undrar så får ni helt enkelt fråga, bara skriva en komentar och skicka ! :)
Jag är snäll så jag svarar !


CIAO

nej nu faan!

Skicka precis iväg ett sms till Elias, jag orkar inte vara hemma nu !
Om han inte svara så åkre jag fan till kista och hämtar upp honom själv så desperat är jag ! Min helg har ju varit bajs-tråkig. Dags att göra något nu!Om inte någon vill eller kan så drar jag till centrum på direkten och raggar upp snubben som alltid stirrar på mig och Lillis när vi är där. Farligt farligt i know men så lever jag och så gör jag när jag har tråkigt! Om han dissar mig så skickr jag iväg sms till alla i kontaktlistan(jag bryr mig inte om jag måste åka till huddinge)och om även alla dom dissar mig så tar jag livet av mig ! punkt slut!


JAG HATAR SÖNDAGAR, GAAAAAAAAAH !

the killers make me cry, come to sweden. Please ?!


som jag har nämnt tidigare, antingen på den förra bloggen eller i den här så älskar jag ju The Killers. Jag älskar både deras gamla och nya låtar, texterna har mening. Det är inte bara tomma ord.
Nej the killers are way better than that!





Lyssna på vad han säger, lyssna på låten.
Ni som inte gillar The killers, nu gör ni det.


Jag är ledsen om jag gör någon upprörd nu men jag måste säga vad jag tycker om tokio hotel !
euuw säger jag bara, den enda låten jag har hört är automatic eller vad den heter. Visst dom kanske är bra, jag har inte lyssnat på dom. Men nu ska ni veta !
Anledningen till att jag ogillar dom är att dom inte kan engelska fyfan !
Ska man vara världskänd och turnera runt i i massa olika länder så ska man lära sig engelska, språket som pratas överallt i alla nationer, språket som undervisas i skolor runt om i världen. Nu kankse ni inte vet vad jag menar med att dom inte kan engelska men jag hörde när dom blev intevjuade av NRJ eller någon annan radiostation. Det lilla pojkbandet hade en TOLK!
Jag vet inte om jag hörde ett enda engelskt ord från dom, men nu säger jag det igen:
är man världskänd, reser runt och uppträder i massor med städer så måste man väl kunna engelska?!


Vill inte säga något om deras utseende, för annars får jag haters till läsare. Alla har olika stilar.
Det var min åsikt, ingenting annat.

JAG FICK...

... EN JÄTTEGULLIG KOMMENTAR HÄROMDAGEN ! :D



jag menar alltså kommentaren i mitten, skriven av Martina :D

ingen rubrik

Hej bloggen !

Det blev inget inlägg igår, var upptagen med att hjälpa pappa.
Sen satt jag ju framför tv:n och kolla på VMA:s !
Såg Green day ta emot priset, wihoo ! Såg När Kanye West tog micken ifrån Taylor. Fyfan vilken skitstövel, tyckte så jävla synd om henne när jag såg det. Hon var ju helt chockad och hon visste inte vad hon skulle säga stackarn ! Men hon förtjänade verkligen priset.
Pratade i telefon med Lillis för ett tag sen, hon ska färga håret igen.Hon var på väg till affären då Jag tror hon ska komma hit så jag kan göra det, jag älskar ju att färga någon annans hår. Men tycker att hon passar jättebra i blont och jag ville att hon skulle bleka det men hon vill färga det mörkt. Vi får helt enkelt se hur det blir med det !
Det kommer bli dålig update idag, min brorsa vill inte släppa taget om datorn så just nu har jag bara tur för han är på gymmet och biffar upp sig lite.

Tror inte jag hade något mer att skriva, det kommer ett inlägg senare !

kisses

lite bilder från idag och det vi har köpt!



MARIAM OCH JAG BORDE VERKLIGEN INTE SLÄPPAS IN I MATSALEN, FÖR SMÅBARNENS SÄKERHET!



OHYEAH COKE LIMITED EDITION!



DEN SÖTA VÄSKAN, HALSDUKEN OCH MINA NYA ÖRHÄNGEN!



MY EARRINGS



SÖTA VÄSKAN ! :D



YUM, YUM I FEEL HOTHOT!

HALSDUK/KOFTA = BIKBOK 149 KR
VÄSKA = LINDEX 99 KR (REA)
ÖRHÄNGEN = UR&PENN 39 KR

BTW, JG SER JU ASBRUN UT ! WIHOO, HALSDUKEN OCH ÖRHÄNGENA PASSAR DESSUTOM ASBRA MED MIN MÖSSA JAG KÖPTE PÅ H&M FÖRRA ÅRET !


småshopping med lillis!

Mitt första blogg inlägg idag, kommer nu haha!
Jag kan ju börja med ett hej!
HAr haft skola idag, not fun eller jo faktiskt. Skolan var helt ok hade långa raster men slutade kvart i 3 tror jag(?)
Direkt efter stack jag och Lillis hem till henne sen stack vi hem till två personer i kanske en kvart tjugo minuter för att hälsa. Efter det stack vi hem till mig, jag bytte om från mjukis & conversde till leggins & klackskor.
Jag tog pengar sen stack vi till Kista för att shoppa lite!
Vi köpte likadana halsdukar och väskor, jättesöta är dom !
Sen käka vi på donken, juste jag köpte ett till par örhängen som också är jättesöta!
Jag laddar upp bilder på sakerna snart, promise !
En sak som alltid händer när vi är på stan eller kista eller vart som helst är att killar alltid raggar på oss !
Har ingenting emot det, bara dom inte är stalkers och snackar så mycket att mn inte hinner avbryta och säga att man måste dra. MEN det ska alltid vara äldre killar! Och jag menar inte 17-18 utan 20-25 och uppåt !
Tycker faktiskt att det är sjukt konstigt, kan dom inte ragga på lite äldre tjejeer?!
I början blev jag lite smickrad då många trodde jag var äldre än 14, dom tror alltid att jag är 16 eller något runt det, till och med tjejer. Jättekul var det men nu när mycket äldre snubbar kommer fram så vet man ju att det handlar om att få ett ligg, desperata killar som inte kan få tjejer i deras ålder!
Nej fyfan äckelgubbar, det räcker ni kan fetglömma att ni får mig i säng ! Sluta ragga på 14-åringar, kom igen vi har inte ens fullutvecklade bröst?!




ska sova, skola imorn

Ska sova nu, annars kan jag inte vakna imorn.
Sov gott allihopa!

bildbomb!




Mariam cutiepie and i!<3


jag vann på nutidsorienteringen, gud jag kommer ihåg att jag va skit stolt!
BILDBEVIS


Yummie thai !



Ja, dunjacka mitt i sommarn.
Varför?
måste jag förklara, ni vet svensk sommar?



Nyvaken



Elias likes hmm SMYGFOTA



Koski my homie! Kolla snyggingen som kollar in henne, damn sexy bitch.



I do it pretty often...


VAd har jag gjort?




plugg plugg plugg !

Hej bloggen!

Jag har inte uppdaterat sen iförrgår om. jag kan lita på mig själv.
Har inte haft tid, har faktiskt varit så himla mycket plugg att jag inte hunnit med att sätta mig vid datorn och skriva om något. Men det ska jag ändra på, veckan är på väg mot sitt slut och det är på helgerna jag kan slappna av med skolarbetet vila till nästa skolvecka och såklart ha kul! Någonstans mittemellan det där ska jag hitta tid för att skriva minst 2 inlägg om dagen. Låter ju hur bra som helst eller hur? Då har ni något att läsa när ni har tråkigt och det blir ju inte för mycket heller. Skolan idag var helt ok. Har asmycket läxor och uppgifter att göra och jag koncentrerar mig så myycket som möjligt på skolan. Det är ju trots allt det viktigaste synd att jag inte gillar det bara. Min so lärare blev lite sur på mig idag, hade 8/10 och 14/17 fätt på läxförhöret. Han sa att han hade förväntat sig alla rätt från mig, men hallå jag har fritid och jag pluggar så hårt jag kan var glad för det ! och hans typ 101 instuderingsfrågor underlättar inte mitt arbete. Annars äe SO:n helt ok.
Så nu när jag har skrivit en massa om skolan börjar det bli tråkigare här på bloggen.
Ska som sagt bli bättre på att uppdatera, eller försöka iallfall.


ska sova nu !

Ska sova nu om en liten stund. Ska bara vara innne på msn ett tag till kolla på bloggar och svara på kommentarer! Sen måste jag sova för min klass har ju världens sämsta schema så jag börjar tidigt som vanligt.
Det var det så godnatt söta läsare hörs imorn (?) ! =D

mannen är bara för skön!



HAHAH FYFAN VAD SKÖN SNUBBE, SKÖN PARODI!

OMG THAT IS BEING STUPID!

Lillis skriker förskräckt när vi går förbi det stora "scenen" där vår ca 70 åriga lärare ligger på rygg och solar (det är jävligt tydligt eftersom han har handen på pannan).





Någon som vet hur jag reagerade, och isåfall någon som reagerade som jag?

Nu finns det säker någon som undrar om jag tycker att hon är helt tom i huvudet, men nej.
Hade hon varit det så skulle jag inte bry mig. Hon är min bästavän punkt slut.

nej daniel, du missförstod det !

daniel om hemma från skolan:
e du dum eller??? "läraren"är den sämsta som baggisen har haft :S, hon e fett tråkigt -.- jag som älskade musiken på mina andra skolor =/
IP: borttaget.
15 September, 19:08


Haha daniel ?!
Du tror väl allvarligt talat inte att jag gillar musiken på grund av vår lärare?
Nej jag snackar om personerna som jag umgås med, jag har ju kul med dem ofc.
Förresten så var ju lektionen rolig den här gången för att vi flumma när vi skulle sjunga.
Och nej, läraren i rissne hade ju några strängar lösa ellerhur?
Så kära kusin, jag hoppas du förstår det !
=D

Är klar med SO läxan. What to do now?

Hej igen !

Ja, ni läste rubriken va?
Är ju klar med läxan som sagt, vad ska vi göra nu ?
Dra till prisextra och feta upp oss lite mer kanske, sitta kvar här hemma och kolla på något kasst program på teve eller dra ut och träffa några från området ?
Hmm, allt låter ju okej och vi förtjänar ju det, så why not ? =)

hemma från skolan

Kom hem för en liten stund sedan. Dagen var helt okej. Vi hade 5 lektioner. Men musiken var helt klart bäst, utom stunden då vi sjöng Kalle scheves dans (stavning?). Resten av lektionen var rolig och jag och Mariam garv högt flera gånger. Inget fniss inte. Lillis och jag ska börja plugga på SO läxan snart. Ni vet ju att båda två satsar på bra betyg! Jag har inte mycket mer att skriva så jag ska sluta ödsla er tid nu!

puss


laddar upp lite bilder !

 

Lillis är den söta blonda tjejen och Mariam är den söta brunetten i bilden längst ner ! :D

(det finns många fler bilder på min förra blogg, alltså : sommarnochframat.blogg.se)

ny design och lite till !

Jag fixade en annan bakgrund och samma sak med kommentar "saken "
Där avsändarens namn står har det också blivit en ljusare variant av rosa alltså.
Först bestämde jag mig för ljusrosa, sen blev det vit bakgrund, det kanske hade blivit för mycket rosa annars(?)
Något annat jag har ändrat på är inläggsrubriken, den är nu centrerad i alla inlägg.
Jag känner mig faktiskt lite stolt, här sitter jag hemma och snorar ner mig själv till max men ändå försöker jag göra designen finare hihi, bara för er skull.
Men det gjorde jag för någon timme sen, tänkte bara skriva ner det också så att ni ser skillnaden hihi :D

Jag glömde skriva en sak för några dagar sedan.

Det hände något i skolan, något som jag aldrig skulle hända i bagis. I den lilla mini ringen som inte har någon speciell betydelse i Sveriges karta, i rondellen med bostäder i. Jag vet inte om jag får skriva det i bloggen och sprida det vidare. Jag tror inte någon kommer till skada eller att någon blir sur eller så men det handlar om respekt och inte nämna några namn. Men det handlar om två polisanmälningar. Mer tror jag inte att jag kan säga.
Slutsnackat om det..

Men samma dag hände något som gjorde mig glad ! Jag blev vän med en person jag inte pratat med på länge, det kändes jättebra att prata med henne igen efter flera månders tjafs. Min dag blev bara bättre och bättre efter det !
Efter skolan (efter de andra händelserna ägt rum) så satt vi iallfall på klätterställningen och pratade ut med varandra. Nu har jag sagt det kanske tre gånger men det känndes så bra att bara prata ut sådär som jag gjorde med henne.

puss


kort sms-konversation 13.17-13.25






Tack du är så söt!<33

jag är sjuk...!

Hej bloggen !

Vad gör ni söta läsare ?
Jag sitter här hemma och pratar i telefon med mariam och lillis, vi har kopplat ihop samtalen eftersom vi inte är på samma ställe alla tre.Dom är i skolan och dom har precis sprungit runt Råsta, suckers!
Och jag sitter här hemma framför datorn och teven ! Iallfall så väcktes jag av mitt alarm imorse alltså klockan halv sju. Jag kände direkt att jag inte skulle till skolan! Mådde dåligt hade jätte ont i halsen och i huvudet, min näsa var så täppt som det bara går. Jag gick mot vardagsrummet där min pappa redan satt och kolla på tv och så sa jag med en hes röst att jag inte skulle till skolan. Han blev nog förskräckt när han hörde min röst för han sa bara okej på en gång. Jag gick tillbaka och la mig i min sköna säng och jag somna direkt. När jag vaknade prick klockan åtta hade jag fyra olästa sms och 2 missade samtal, från Lillis och Mariam. Hann bara kolla på dem sen somna jag igen.När jag vaknade upp igen så prata jag med Lillis för att hon undra om jag skulle till skolan eller inte.Kommer knappt ihåg vad vi sa mer. Men Mariam och Lillis har visst bestämt sig för att komma hit efter skolan, dom vill bli smittade och dom har en stark vilja känns det som.
Buhuu, jag mår inte bra jag går runt och hostar som en kedjerökare.

Vad ska jag göra jag är ju ensam hemma ?

Ha det bra sötisar hoppas ni mår bättre än mig!


film igen

Hej bloggen !
Vaknade för länge sen, har städat mirr rum och sånt.Jag är fortfarande med lillis, vi kollar på film.Varför, varför måste det regna i just Sverige ?!  Nu ska jag ta mer mat för Lillis vill ha mer men hon vill inte be om det, fegis.Och nu kommer hon slå mig för att jag skrev det, ouch !
Men jag orkar inte ladda upp bilderna vi har tagit så Lillis får väl ladda upp dem på hennes blogg  ?
Nu ska jag ta mer cola och mat sen koncentrera mig  filmen =)

någon vaken?

Vi är fortfarande vakna !
Någon anna som också är det? :)

jag visste det...!

Jag visste det, jag har någon sags begåvning !

Lillis har redan somnat, och det skedde för snart 20 minuter sen !
Jag visste att hon inte skulle palla längre än två, men klockan var ju inte ens halv när hon somna.
bajsbajsbajs, vad ska jag göra för nåt nu då ?
vill inte sova än, eller rättare sagt så kan jag inte sova än. Mår inte bra, dumma förskylning har ont i huvudet halsen och jag är fett illamående hade faktiskt lite lust att spy för en stund sen. Men vi har iallfall haft lite kul, vi webba ju med jocke också när det inte var lika kul att driva killar till vansinne hehe.
Jag älskar vår vrickade humor, vilket andra verkade också verkade njuta av haha.

Godnatt eller godmorgon ? :)

puss

hahhah finns inget roligare !

Vi är inne på lillis msn och driver folk till vansinne !
fyfan vad något så om1oget kan vara så kul !

Ilovedisturbingpeople


jag glömde!

Jag kom precis på att jag glömde säga en sak som hände på väg till prisxtra !

Jag och lillis gick som vanligt då Lillis satte på Sexy bitch på högsta volym. När vi går på backen neråt så ser vi en gubbe komma emot oss och vi ignorerar det såklart men ungefär 2 meter framför oss säger han "toffel toffel!"
Lillis och jag börjar såklart asgarva jättehögt och vi börjar gå snabbare. När han är bakom oss ca 10 meter bort skriker han "TJEJER!"  vi blir ju helt livrädda men kollar bak ändå. Och gissa vad han gör ?!

Gubben står och shakar loss mitt framför näsan på oss och han dansa som en galning, tänk att lite äldre gubbar kan släppa loss sådär !Vi börja såklart asgarva igen och jag tar upp min mobil för att filma men man såg han inte på så långt håll genom mobilkameran. Men ni skulle ha sett honom. Han var bara för sköön !

 


äntligen hemma !

nu har jag äntligen kommit hem ! Har gått fram och tillbaka till prisXtra tre gånger. Personaln kommer snart bli våra nya vänner - i promise. Nu har min förskylning lugnat sig lite, antagligen för att jag hara varit ute och andats frisk luft men imorn kommer det säkert vara jobbigare. Vi hyrde film patrik 1,5 vi ska se den snart.
Vi tänkte aktiskt hyra en skräckfilm från hela början för att se den jättesent, men jag har ju en liten lillebrorsa som aldrig sover eller slutar störa så det blev ingen skräckis!
Vi tycker om den min brorsa sa att den var jätterolig så vi får se.
Jag glömde säga att han har kommit hem nu så updateringen kommer bli sämre men jag ska verkligen försöka skriva innan skolan och efter skolan.



Vad mer har jag att skriva?
Det blir ingen kvällis idag, mohaha!
vi sa käka chips och dricka cola (såklart hehe).Vi kommer mysa galet mycket, astrevligt att sitta i soffan och kolla på en rolig film med sin bästavän !

Vad ska ni göra ikväll ? :)

Kul att ni kollade åtminstone!

hej nu skriver jag genom den här bloggen, så ingen mer http://Sommarnochframat.blogg.se
men jag hoppas ni läser den lika mycket som min förra, nu ska jag ut uppdaterar senare!


Peace out !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0