julklapparna...

Hej igen!

Har ni fått era julklappar än? gillar ni dem, fick ni det ni önskade er?

Jag fick kläder, klackskorna jag köpte igår, presentkort på H&M och 2000 i cash, omg dog när jag fick pengarna, sitter fortfarande och sniffar på dem... Höhhö sick basterd jag är!

Mamma tyckte om julklapparan hon fick, glömde berätta, köpte ett doftljus till henne också. Pappa diggade också hans klappar, min lillebror leker med hans klappar i sömnen just nu, ja svär.



NU E DET RULLRULLTIME(<3), SE YA

8'EÅÄUjf_QänrHBRFnb->rbgu0UPR-ÖHG.

skrev världens längsta inlägg som bara försvaaaaaaaaann, jävla fuckin skit bajs GÅ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!DÖD ÅT BLOGG.SE, hata hata hata hata hata hata hata.


JA, på julafton säger jag detta, DÖDÖDÖDÖDÖÖÖÖÖÖÖÖ




// HAT FRÅN GRINSCHEN

är det ens möjligt?

Dagen hade sina fördelar trots min blå röda rumpa, köpte ju ett par skor. Men hade även kul med min brorsa, ibland är han faktiskt världens bästa brorsa, ibland!

Det tog fan en jävla tid att ladda upp bilderna, det krånglade som fan alltså!


Wie mina skoor! :D







Alltså, kan man ens ha så stora fötter, är det ens möjligt? Har vi hittat storfots sko möjligen?









svar på kommentar! :D

rullbeast !  () om klackskor:
FÅTT LITE FÖR MYCKET AV M-BOY ? :O
Denna kommentar är inte godkänd. IP: ************
23 December


Svar: HA-HA, väldigt moget skrivet av dig Pontus! Nej men han är ju i Thailand så det är ju inte möjligt! Rullrull på dig !(sn)

klackskor

Jag vågar inte se efter men jag lovar att min röv är blå/röd just nu, jag har så jävla satans ont. I Varför? Jo för att jag har spenderat hela, alltså typ heela dagen i bilen, sen 9.45 till 18.15. Ah har såå ont, jag tror att jag har fått sittsår eller något, kan knappt sitta nu, jag vill inte ens sitta. Ska nog spendera resten av dagen ståendes framför teven, trevligt? Näej!

 

Så Anyway igår somnade jag klockan tre på natten, fråga Marie varför. Det är Pontus fel iallafall, vi ska mula han när vi ser han! Vill in veta anledningen så kolla in  Maries blogg, hon har beskrivit det gott & väl!

 

Så nu till min rumpa, först åkte jag med pappa för att handla mat på morgonen (han väckte mig klockan nio!) Jag dog, allvarligt. Jag orkade inte… Men det blev av. Sen åkte vi någonstans, typ Coop? Där handla han & sen åkte vi till systembolaget, omg det var fan läskigt där inne, det enda man hörde var ”rätt” vin, ”vitt vin” ”rostigt vin” och glas som klirrade mot varandra, rös som bara den. Ha-Ha. Sen åkte vi hem, hämtade mina bröder & mamma för att åka & äta, feeeeeett onööödigt, allt var typ stängt, vi åkte runt i typ 1 timme och leta, min rumpa började sakta dö. Orkar inte skriva mer, händelse rik dag, köpte ett par assnygga klackskor med platå från Belle shoes, dör för dem, så jävla heta!


Nu ska jag äta fler clementiner, yummie!!


i think i'll just sit here until i die, watcha think bout that?

skulle se på film med min brorsa, vilket vi gjorde. Tills mamma kom hem och sa att hon skulle kolla på någon serie på spanska kanalen eller något. Jag irreterar mig så mycket på dem serierna, dels för att dem alltid ska  vara byggda på en sån tragisk & dramatisk händelse, dels för att deras spanska är waay too diffrent från "min" spanska och dels för att dem alla är fula och sönderopererade....

Förlåt, är som sagt irreterad. Ska sitta här tills jag dör. Nej jag skoja, jag ska ha kul på Facebook, mitt oändliga "puffande" på Marie & Mariam är rätt så underhållande. Dessutom kommenterar jag Amins status osv, gissa vad? Idag har jag kommit med på 2 st top followers lista som nr 1, fantastiskt va? Folk kommer börja se mig som en galen stalker, stryk ordet galen. Det vet dem redan om mig.

Men varför? JOo så här är det,jag har haft tråkigt idag, vilket har lett till att jag ses som en stalker.

ingen jojobantare här inte!

Heej igen!


Gjorde ingenting idag, hade ingen lust. Var asatrött, har mest legat i sängen med Lillis & pratat. Vi gick & hämta lillskiten på dagis, och nu insåg jag att ungarna verkligen har växt snabbt som satan alltså! Alla dem pratsr tydligt så man förstår vad dem säger osv. Coolingar, dem lärde sig prata snabbt, för snabbt känns det som, jag längtar inte till den perioden min lillbror kommer ifrågasätta allting med ett ord; "varför"?


Anyway, bort från ämnet blöjbytare, vi  skulle till Kista men jag var så jävla trött att det inte blev av, känner mig sliten. Fast det var länge sedan jag gjorde någonting jäkligt rolig och utmattande, saknar Jocke. Vi får se till att träffas oftare, din bajskorv jag vet att du läser detta :D. Jag saknar sommaren, vintern är fin & så men seriöst, vintern får mig att  vilja gå i ide och inte vakna till våren kommer, jag känner mig sådär smådeprimerad ni vet`?Det är så hjävla kallt att man inte vill gå ut ens, jag stannar hemma & äter mig fet. DEt har jag bevis på.

Vill ni se? Såklart ni vill se hur mycket jag äter, ni får även se hur mycket Jocke äter på en dag, vi brukar prata om mat på msn, våra konversationer består bara det. Vi börjar ju nästan bråka om vem som ska börja berätta. Ser ni hur tragiskt det är..? HA-HA






Och sedan,(trumvirvel) erkänner Jocke att han är en
tjockis & kallar även mig för tjockis!





We <3 food.


Fan måste börja ta tag i mina matvanor snart, jag vill inte se ut som en valross...

Yeah Sophia, lycka till alltså!


Dec. 22, 2009

Good morning bloggläsare...

Är asatrött, vill sooova mer! Kan dock inte, komiskt. Vet ej vad jag ska göra idag, kanske försöka sova.
Juste, jag gjorde inga gelenaglar igår, hennes material¨hade gått sönder så jag fick bara göra lite dekorationer på dem, men det blir fint. Lillis naglar blev också jättefina, naglarna blev nice ;)
Anyway, ska gå & lägga mig i min säng cirka 50 cm härifrån, jag återkommer!


baka kaka in i ugnen, poff så är den klar

Kakan kommer ut ur ugnen om 5 minuter, läskigt för att vår ugn är helt cp bajsig & varm. Efter det ska vi åka hem till Lillmor så hon kan äta middag & sen åker vi iväg för att fixa våra naglar, ska se om jag kan göra gelenaglar! Annars får jag nöja mig med enkla men fina dekorationer!




Upp upp och iväg, nu draar vi!


baka liten kaka

Lillis & jag bakar en liten stor tigerkaka! Jag är kladdig!

Återkommer

julklappstips



Presentkort: perfekt om du inte vilket plagg du ska köpa.
Skor: t.ex Converse, sjukt snugga skor & dem passar till allt. Converse finns också i alla världens färger.
Parfym: parfym som luktar gott, man kan ge bort en parfym som en idol kanske har lanserat.
Cash: jag kan inte tänka mig en person som inte skulle uppskatta pengar.


Vad önskar du dig i julklapp? :)


gårdagen

Hej igen!

Igår kom Mariam över vid 12(?) tiden, vi pratde en stund sen kollade vi på en film. Filmen heter :
National Security och den var helt ok!

Vid tre, halv fyra tiden stack Mariam och jag mötte upp Danilo & Micke, vi hade snöbollskrig och jag blev nästan inte ens blöt, jag måste medge. Jag är svår att tackla, höhö. Egentligen skulle Mariam också vara med oss men hon stack så därför var jag ensam med dem. Sen stack dem hem för att äta och bla bla, jag gick hem då också. Lillis kom senare och vi hade snöbollskrig igen, Lillis, Micke, Danilo & jag. Jag och Lillis blev sjöblöta! Det såg ut som om jag och lillis hade ramlat i en sjö, fyfan vad kallt det var. Mina ben frös till is, bokstavligen. Det kändes som att någon petade in nålar i mina lår. Fyfan vad skönt det var att komma hem och värma sig i soffan!






Nu har Micke åkt till Thailand. Jag vill också. Sola bada och sola, kan det bli bättre?!
Jag vill också vara bruun! Solarium here i come!


ny kategori

Good Morning boys and girls!
Har ni sovit gott, sovt länge kanske?

Det har inte jag, vaknade för en och en halv timme sedan, jag väcktes tillochmed. Underbart.
Iallfall nu till inläggets "mening"; tänkte bara informera er om att jag gör en ny kategori, den kategorin heter "jullov09". Så alla inlägg jag skriver under lovet kommer publiceras under den kategorin, det gör jag för att kunna se tillbaka på allt roligt (kanske tråkigt) som jag gjorde när jag var ung, ska kolla igenom min blogg när jag är gammal och skrynklig, HA-HA!! :)

Jag återkommer när jag har gjort kategorin & när jag har något vettigt att skriva!

pics!


Hade tråkigt, kom på ideen att ta egobilder, vilket faktiskt 
fungerade & underhöll mig i ett par minuter.


sepia bild, wuuunderful!


Råstahem, jag tog bilden. Den är skitfin tycker jag! Jag är stolt, mihih!


I hissen, Mariams port. Skulle hämta henne för att sedan föra henne till skolan!
Lövely!



Mission accomplished, Mariam var hämtad.



Fick den av Janne(lärare) för att jag var den i min klass som fick högst poäng på
nutidsorienteringen, i paketet finns det två pennor (-.-) förra årets vinnare fick trisslotter!



Det jag köpte i Kista, leggins, "klänning", tröja/kofta och en t-shirt från Monki!




Koftan och klänningen:



Och nej, jag kissar/bajsar inte, orkade inte stå upp bara:)



Moi!



Världens jobbigaste, dummaste, mest korkade men ändå finaste, sötaste & gulligaste unge.
Min lillebror. <3


Hahahahaha, jag var bara tvungen att ta bild på det här.
Amins, Mariams, Mickes & Danilos favoit ord; import


Haha, minne för livet, xD


Mariam blir du sur? :P





På promenad med Lillis!



Haha, Andre och Kevin. Riktigt skön bild.



Kommer inte sakna!


På flykt från Andre(som försöker mula mig) Eminem (Mariam) i bakrunden.


Muppar!



Japp, det var samma tråkiga kväll!


Här ocksp, mihih!







Det var alla bilder jag hann ladda upp innan blogg.se f*cka upp sig, det går nu alltså inte att ladda upp fler filer för tillfället. Underbart!


shopping/svar på kommentar

Hejhej!

Äntligen är det looov, dagen vi alla i skolan har väntat på har nu kommit. Skönt! Jag kan inte säga att jag inte skrivit nåt för att jag har varit i skolan men efter avslutningen som slutade 11.15, gick jag tillsammans med Mariam, M och D hem till M. Jag var där till typ  20 över fyra, när jag kom hem käkade jag, såg på teve. Sen vid fem åkte jag iväg till Kista med Mamma. Kom hem för ungefär en timme sedan. Vi shoppade ganska mycket, julklappar och sånt  you know, sen käkade vi. Så min dag har varit bra!

Kanske laddar upp bilder,  om jag orkar hihi! :D

Fan måste kissa.



och vad tränar du? :)

Svar: Jag tränar innebandy :D

djf-göä-jjh

orkade tyvärr inte skriva igår. Men det skadade säkert inte.... Det gick iallfall jättebra på träningen igår, gjorde två mål. Underbart. Rolig dag, var med Mariam, micke och danilo efter skolan. Till sex något haha. Lillis var med mig ikväll känns som om vi inte har umgåtts på tusen år nästan, vi gick iallfall på en promenad i kylan. Det var ganska fint. Vi började larva oss och rullade ner för backar osv. Vi kom hem blöta och extremt nedkylda, eller ja iallfall jag eftersom jag vågade mest.

en omogen sophia.

Jag borde egentligen sitta vid matbordet med en macka i handen och ett oboy glas i den andra handen. Men icke sa nicke. Hatar frukost, tycker inte om att äta på morgonen förutom på hemkunskapen, HA-HA. Ingenting i min närhet verkar fungera rätt, min ipod var död i 2 veckor men har nu fått nytt liv, min web är nu helt bajsig och så kommer den vara ett tag till. För att inte börja tala om min hjärna så byter vi ämne. Hoppas vi gör något kul på idrotten idag, jag hoppas på hinderbana, fast en rolig hinderbana inte en hinderbana som är jobbig. Like that is going to happen, HA-HA


Ah insåg precis hur mogen jag är, hihiihihihihhiihiihihihih

Åh vad bra, det är onsdag, har träning idag. Kul. Synd att jag slutar fem. Hata, hata. Hoppas vi slutar tidigare idag så jag kan "glömma" spanskan.

Wish me luck!

inga bilder

Godmorgon.

Skitbajs, min webkamera fungerar inte. Bajs. Jag som tänkte ladda up dagens outfit.

funderingar.

Hej på er! Jag åkte med till bromma och köpte en pulka till min lillebror. Ungen blev asaglad hehe. Det enda negativa är att han vägrar sitta i den i mer än 30 sekunder. Too bad, that truly is money for nothing. Vi slutar skolan på fredag, dagarna tills dess är bara "chill" och "relax" dagar. Skönt! Har ingen aning om när jag börjar imorgon, verkar som om ingen riktigt vet... Slutskrivet om skolan nu. Jag skrev inget inlägg tidigare idag för att mitt humör har inte varit på topp, humörsvängningar you know? Jaja, det verkar vara en del av min vardag. Get used to it. Men nu är jag på bättre humör, tills vidare.

Jag får för mig att det jag känner mest på en dag är ilska och hat. Är jag psykiskt störd?  :)

paramore power to the people

I can't make my own decisions
Or make any with precision
Well, maybe you should tie me up
So I don't go where you don't want me

You say that I've been changing
That I'm not just simply aging
Yeah, how could that be logical?
Just keep on cramming ideas down my throat

You don't have to believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror

If God's the game that you're playing
Well, we must get more acquainted
Because it has to be so lonely
To be the only one who's holy

It's just my humble opinion
But it's one that I believe in
You don't deserve a point of view
If the only thing you see is you

You don't have to believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror

This is the last second chance
(I'll point you to the mirror)
I'm half as good as it gets
(I'll point you to the mirror)
I'm on both sides of the fence
(I'll point you to the mirror)
Without a hint of regret
I'll hold you to it

I know you don't believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror

I know you won't believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back
Then break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror





Hennes röst är så... Hur kan jag beskriva den? Jag kan inte vara den enda som älskar hennes röst.
Den är skitvacker. Hayley är mäktig!

Paramore power!


you're just playing god, arent you?

Finally! Nu är jag hemma, jag kom 10 minuter sent, mohaha! Men det var lungt vi fick käka pepparkakor och dricka litervis med saft. Mums. Nu ska jag lyssna på musik och sen duscha. Helt enkelt och kortfattat, jag ska ha tråkigt, det gamla vanliga ofcourse!

bla

Hejhej! Mår ni bra?
Vi fick sluta typ 2 timmar tidigare idag, bra! Mariam och jag stack till solna och käka på Mcdonalds, hihi. Sen åkte vi tillbaka till skolan och bara chillade en stund med några andra där, bland annat Lillis. Nu ska jag springa iväg till teatern, nej inte springa. Jag ska komma sent. Mohaha... Imorn ska vi typ se på film hela dagen, hoppas på det iallfall.


Här, njut av mit utseende medans jag är borta. HA-HA!



help me

Så, kom precis ut ur duschen. Skönt! Vet inte vad jag ska skriva. Hehe, någon som har tips? :D

just got home

Det är svårt att komma igång med bloggningen igen men det löser sig snart. Kom iallfall nyss hem från prisextra med min brorsa. Ska sitta här framför datorn och lyssna på musik en stund och sen ska jag hoppa in i duschen, men först måste jag packa in mitt hår så det växer friskt och fint (like thats gonna happen, haha buhu )!



haha vilken "muppig" bild, tagen för ett par veckor sedan, orkar inte ta en ny, hehe!



Hur mår ni kära läsare? :)


strange

Vad gör jag uppe vid den här tiden? Var jag inte tillräckligt trött för att sova längre? Jag är för komplicerad för att förstå mig själv, synd. Vid 19 tiden hade jag filmkväll igen. Haha, Lillis och jag såg Eden Lake, helt ok film men slutet sög. Filmen borde inte ha slutat som den gjorde. SO my plans for today? I have no idea. Nu ska jag lyssna på musik. Paramore i all ära<3

outfit

Ska ut och handa julklappar med hela min familj snart. shit. Inte bra alltså! Hatar det här haha.
självklart bjuder jag på kassa oufit bilder, chillpill.




Lucky me, mitt hår har börjat växa igen, det verkar som piller verkligen fiungererar. Hihi.
Det växer sakta men säkert.


finger point

Nu har jag svarat på alla kommentarer, what to do next? Vill till stan och shoppa! Född av kristna iföräldrar firar jag jul, måste köpa julklappar. Nu kanske flera tycker att jag är självisk men nej. Ska jag vara ärlig så ser jag julen som en helt vanlig dag. Vissa gillar bara julen för att man får presenter och bla bla bla men jag bryr mig inte jag bryr mig inte om gåvorna, jag vill inte ens fira min födelsedag men det är en annan sak. Mina jul "känslor" försvann a loong time ago. Det är därför Lillis kallar mig för Grinschen och Sataníst. Jag känner att julen bara är en helt vanlig dag. Men självklart ska jag ge julklappar till dem jag älskar.

Jag anser att alla dagar är detsamma, det är bara händelserna som skiljer dem åt. jag vill inte fira något. Det påminner mig bara om att jag åldras och att tiden bara rinner iväg, jag vill inte. Om jag bara kunde då skulle jag göra så att jag stannade vid den här åldern. Växa upp är inget jag ser fram emot. Jag är rädd för att vakna up en dag och inse att min ungdom är slut. Det är vid den här åldern och några år till man lever livet, vid den här åldern lever jag livet. Jag vill inte missa något. Även om alla stunder inte är bra är det här jag vill stanna. stanna så länge som möjligt. Jag vill inte växa upp.

Somehow everything  is gonna fall right into place. Lets make it last forever.


rtjzrtjar

hm, har tänkt på en sak. Nej det har jag inte jag hade bara lust att skriva så. JAg börjar blogga nu igen under helgen eller ja idag...

Iallfall, behövde en bloggpaus, mycket plugg och sånt. Fast den här gången hade ingen deprimerande sak något med den här pausen att göra. Jaja nu snackar jag bara bajs, ska kanske börja skriva på ett nytt inlägg nu, eller svara på kommentarer

wohoo

förstår inte haha, vad har hänt liksom?!?!?!?! min statestik håller i sig fast jag inte bloggar, ska snart börja igen. Promise.

wohoo

förstår inte haha, vad har hänt liksom?!?!?!?! min statestik håller i sig fast jag inte bloggar, ska snart börja igen. Promise.

tackar!

JÄVLAR!! MÅNGA KOMMENTARER HAHA, VAD HAR HÄNT?!?!?!? TACKAR!!


örjar blogga snart igen, snart snart. Måste plugga'!

RSS 2.0